![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: istabul
|
Cnet adsl modemim var ve benim modemimden hub sayesinde 9 kullanıcı bağlanıyor.Ben bu kullanıcıların download hızlarını ayarlamak istiyorum.Yani portlara hükmetmek istiyorum bu mümkünmü.Eğer mümkünse nasıl bi program yada yol önerirsiniz..
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2006 Yer: İstanbul
| http://www.dlink.com.tr/html/dsl-g804v.html Bu linkteki modem band genişliği yönetimi destekliymiş.Kullanmadım bilmiyorum. Eğer ağdaki pc'lere interneti bir ana pc'den dağıtırsanız bu program işinize yarayabilir. not:Bu konu hakkında bir tecrübem yoktur.Sadece sizin mesajınız üstüne internette biraz araştırma yaptım. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
|
Makinalar XP ise (büyük bir ihtimalle XP) gpedit.msc ile lokal makinadaki group policyleri açtıktan sonra, Computer/Configration Administrative Templates Network Qos Packet scheduler Kısmından bandwidthlere sınırlama getirebilirsin, Daha profesyonel bir çözüm ve takip için ISA sistemine geçmen. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: istanbul
| Alıntı:
Anladığım kadarıyla bu bahsettiğiniz sistemde tüm bilgisayrlar bir bilgisayar üzerinden (server) internete bağlanmak zorundalar, değil mi? | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
ya bu windows polici seysiler sendigimdan daha karmaksikmis ögrenmeklazim
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Read Only Üyelik Tarihi: 11/2005
|
Butur durumlarda Active Directory kurulur diye biliyorum... Arkadasların anlattıgı policy işlemleri bu sistemdeki kullanicilar/makinalar uzerinde yapılır.. Boylece istedigin kısıtlamaları ister kullanici bazlı istersen makina bazlı yapabilirsin...Diye biliyorum... Kolay Gelsin... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
| Alıntı:
Run'a "control userpasswords2" yazman, bundan sonrada istediğin kullanıcıyı restricteda eklemen yeterli. @Ravne Group Policyler lokal olarakta 2000'den sonra gelen tüm sistemlerde mevcut Sunucu bazlı çözümlerde bu zamana kadar ISA server kullanılıyordu ancak, Windows 20003 Server R2 ile birlikte gelen "quota management" ile değil internet, yerel ağdaki bantgenişliğine bile sınır ve kota koyabiliyorsunuz incelemenizde yarar var. 2003 sbs yada std kullananlar ise http://support.microsoft.com/kb/912309/en-us | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |