![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 09/2004
|
arkadaşlar ben iki nokta arasında access point kurmayı düşünüyorum bu mesefanin arası yaklaşık 100 Km. Bu şekilde uzun mesafeden bunun olması hangi araç ve gereçlerle mümkündür maliyet ortalama ne olur kaynak site falan varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
1-göndereceğin verilerin şifrelenmesi gerekliyse o mesefe arasına kablo çekmek muhtemelen daha ucuza gelir. 2-şifrelenmesi gerekmiyorsa yayın yapacağın frekansı bilen herkes o verileri elde edebilir. 3-bunu yapabilen bir access point bilmiyorum ama yapabilecek vericiler(tv çanaklarına benziyor) var. fiyatları da epey pahalı. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
Ne istediğine bağlı, 500$ ~ +40000$
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
ne istediğimi kısaca anlatmama gerekirse ağ kuracağım bu ağ 300 km alanı kapsayacak merkezden internet cıkacak ve farkılı 5 ara merkeze dağıtılacak. ana merkezden bu 5 ara merkeze dağıtmak için access point to point kullanmak gerekiyor bu sizin bahsettiğiniz şey örnek verecek olursak a şehrim merkez b şehrimde ara merkez. A ana merkez ile B ara merkez uzaklığı 100 Km ben bu iki şehir arasında kablosuz ağ kuracağım A merkezinden 10Mbit i B ara merkezine göndericem B aramerkezinden de wireless access to multipoimtle bunu B şehrindeki kullanıcılara dağıtıcam 2 yapıcağım olan olay sorun deil önemli olan point to point i sağlayabilmem bunu nasil sağlaya bilirim. Maliyeti ne olur ve bilgi alabileceğimiz bi site varmı......
|
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Alıntı:
eklemem gerekirse ATM teknoloji ile şifreleme yapmam mümkün bu ağ arasında yani sorun olmayacak cok fazla bi maliyet olmadan bunu sağlamak mümkün | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
|
Radwin sistemlerini bir araştır, 80 km ve 18 mbit kadar destekler, Bu mesafeden sonra vsat ve skywan teknolojilerine geçmen gerekir. Bu sistemlere geçtiğinde uydu kesimi kiralaman gerekmektedir. Dünyanın öbür ucunda da olsan 150 km uzaktada olsan aynı maliyet meydana gelir. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Bilecik
| Alıntı:
bu arada iki merkezin birbirini direkt görmesi çok önemli wirelesste ara bir engel olması bile %40-70 bağlan mesafesini etkiler.
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |