![]() | |
| | #1 (permalink) |
| firkAt Üyelik Tarihi: 03/2006 Yer: Bursa
|
merhabalar.. ben üniversitede bu dönem sqL dersleri görüyorum. sqL da dikkat etmem gereken hususları söyleyebilecek olan varmı. birde ufak bi kaynak olursa daha güzel olur. gerci kitap aldım ama olsun..
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Eski toprak Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: TurKey
|
internet bu konuda hem Türkçe hem de özellikle ingilizce olarak mükemmel bir kaynak.. bir de Sql derken tam olmamış; Ms SQL SERVER mı ? SQL sorgulama dili mi vs. vs.. demek istediğin tam olarak nedir?
__________________ Güçlü bir TÜRKİYE için önce güçlü bir TÜRKÇE! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Read Only Üyelik Tarihi: 11/2005
| Alıntı:
Fakat bu standart SQL MSSQL Server, Oracle ... vb gibi buyuk veritabanı yonetim sistemlerinde oldukca yetersiz kalır.. Microsoft MsSQL ile, Oracle ise PL-SQL ile gereksinimlerine gore SQLi mincikladilar. Hala da mincıklıyorlar. O zaman hocanız size PL-SQL analatacak... Bildigim kadarıyla ikinci sınıfta Standart SQL ve Veritabanı Yonetimi Sistemini gostermeleri gerekiyor.. Hani varlık ve varlıklar arasındaki ilişkiler. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Read Only Üyelik Tarihi: 11/2005
|
NOT: Eger Standart SQL bilmiyorusan bence oncelikle bunu ogrenmelisin... Bu konuda Oracle Dökumanlarını incelemen cok daha mantıklı olur.. Bu dokumanlarda once standart SQL (ANSI SQL diyorlar bildigim kadarıyla) anlatıyor daha sonra PL-SQL e geciyor.. Kolay Gelsin |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2006
|
Selam arkadaslar eger ihtiyacin ingilizce ise benim bazi ders notlarimdan faydalanabilirsin. Asagidaki linkte ders notu yaninda SQL kitapcigi var cok faydalki tabi yeterli ingilizcen varsa anlamak icin. Yukelemek icin Tiklayiniz Takildigin yerlerde herzaman sorabilirsin umarim faydasi olur... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Kodlarım, Canlarım... Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: » Delphi Bölümü «
|
Hadi buda benden olsun. İyi dersler...
__________________ Haberbox | Tek Sevgi | Genel Seçimler | Magice Book | Yerel Seçimler Yaşamaya Değer Bir Hayattan, Sevmeye Değer Bir Aşktan, Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçmeyin... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |