![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Çorum
|
Kullanmakta olduğum zonealarm pro firewall'da bir sıkıntım var. mynet'in java oyun larını (okey,tavla..) açamıyorum. firewall'u kapatınca açılıyor. Program control'dan full yetki verdim javaya ayrıca privacy kısmından da mynete full yetki verdim. yine açılmıyor. yardımlarınız bekliyorum sevgi ile... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| messengerde zone alarm tarafından ani açılan pencere | suntavidasi | Ağ / Güvenlik | 0 | 15/06/2006 13:15 |
| zone alarm ve ceviz.net | atg | Hayata Dair | 2 | 31/12/2005 13:56 |
| zone alarm ve ağ bağlantısı | damdaki kemancı | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 03/06/2005 16:30 |
| Pc-cilin mi yoksa Norton Antivirus + Zone Alarm mı? | YeniCevizci | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 6 | 30/07/2004 18:07 |
| ADSL, Network ve Zone Alarm | kursad | Ağ / Güvenlik | 10 | 23/06/2004 16:57 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |