![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: Adana
| www.***.com adresini aldık.www.freewebtown.com/*** adresine yönlerdiğimiz zaman adres çubuğunda freewebtown'a dönmemesi için ne yapmamız gerekiyor.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Eski toprak Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: TurKey
|
genel sayfanın içinde (index.html) iki tane frame oluştur. sayfayı boydan ikiye bölecek şekilde.. üsttekinin height degerini %0, alttakinin kini ise %100 yap. ve sitenin tüm sayfalarını alttaki frame den çağır..
__________________ Güçlü bir TÜRKİYE için önce güçlü bir TÜRKÇE! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| ... Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
| Alıntı:
bi denememde olmamıştı daha sonrada denemedim zaten senin bilgin vardır diye sordum. teşekkürler.
__________________ <%if instr(1,","&replace(Eid," ",",")&",",","&rs("id")&",")<>"0" then%>selected<%end if%> | |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
arkadaşlar olmuyor ne olur yardım edin tekrar anlatıyorum: mynetten domain aldım.freewebtown danda ücretsiz alan aldım fakat www.askicik.com yazdığımda freewebtown'a gidiyor ama adres çubuğunda freewebtown yazıyor bunu nasıl çözmeliyim nerelerde hangi ayarlarla oynamam lazım? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
|
<html> <head> <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0"> <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document"> <title>Default Sayfa</title> </head> <frameset rows="100%,0%"> <frame name="ana" src="http://www.yonlendirilecek_adres.com"> <frame name="altbilgi" scrolling="no" noresize target="ana" src="blank.htm"> <noframes> <body> <p>Bu sayfa tarayıcınız tarafından desteklenmeyen çerçeveler kullanıyor.</p> </body> </noframes> </frameset> </html> |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
selected sağol birinci bu kodları nereye koyacam blank.htm değişecekmi?bir yönlendirilecek adres yerine freewebtown yoksa diğerinimi yazacam. ikincisi bunu frame olmadan nasıl hallederiz freewebtownda böyle bir alan buldum control panelinde ama anlamadım. ornek.jpg |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
@winpeace: ekte verdiğin pencerenin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama anladıgım kadarıyla, www.askicik.com u oraya yazacaksın. o sorunu çözmezse sen direk dediğim gibi yap.. PHP Kodu: blank.htm yazmana gerek yok boş bırakabilisin.. @selected: session tahminimce kullanılabilir. çünkü session ı kodlama dısında iptal etmen için pencereyi kapatman lazım. hiç denemedim ama bence frame olayı; bir sitenin, aynı anda iki sayfasını ( farklı pencerelerde tabii ) gezmek gibi bişey.. bu yuzden sorun olacağını sanmıyorum. demek lazım yakında konu ile ilgili bir projemiz var zaten bi bakalım
| | |
| | #9 (permalink) |
|
dediklerini yaptım gene aynı bir bakarmısın. www.askicik.com |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
benim dediğim olmuş da sen askicik.com u direk http://www.freewebtown.com/askicik/index.html e yönlendirdiğin için adres cubugunda o yazıyor. benim dediğim o sayfa açıldıktan sonra işlem yapar.. şimdi olayı daha iyi anlamak için şöyle yap: askicik.com a tıkla sonra sol üst köşedeki askicik yazan çiçek resmine tıkla ana sayfaya link vermişsin.. normalde URL http://www.freewebtown.com/askicik/index.html iken, çiçek resmi ile ana sayfaya giden URL ise http://www.freewebtown.com/askicik/index/index.html yani ikisi de farklı ama çiçeğe tıklamana ragmen adres cubugundaki URL değişmiyor..
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |