![]() | |
| | #1 (permalink) |
| anarchia Üyelik Tarihi: 10/2004
|
merhaba arkadaşlar linuxta acemiyim. windows kurulu bi laptop 'a linux kurdum. herşey yolunda. yalnız iki sorunum var günlerdir uğraştım çözemedim. usb giriş yeri çalışıyor yalnız usb mause veya klavye taktığım zaman bunu tanımıyor. tanıtamıyorum... 2. si aynı hdd de windows taki dosyalarım falan var linuxtan onlara nasıl müdehale edebilirim. ntfs e müdehale edemiyorsam linux içerisinden windows kullanma var mı? yardımcı olursanız sevinirim..
__________________ #include <anarchy.h> |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Windows X64 Kurulum Problemi | ecevahir | Windows | 3 | 06/03/2008 04:48 |
| 2 windows problemi, ikiside gıcık | atg | Windows | 6 | 28/01/2005 23:48 |
| Windows XP Pro. Start Disket Problemi ??? | doganza | Windows | 2 | 14/12/2004 21:40 |
| Windows 2k şifre problemi | yenicheri | Windows | 15 | 30/10/2004 18:14 |
| windows 2000'de kullanıcı problemi | bryanadams | Windows | 4 | 12/11/2002 13:00 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |