![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Shadow Pass Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Hazır betik kullanılmadan yapılmış bence en iyi türkçe site. yazımı tamamen değiştirdim arkadaşlar sanıyorum mutlu olmuşsunuzdur.
__________________ İllede görmek için mi yaşanır güzel günler ... Uğruna beklemekde çok güzel ... Enson 27/02/2006 20:05 tarihinde Throll tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Shadow Pass Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Sitesindeki yazıdan esinlenerek "kesinlikle el yapımı" notepad gibi bir açılımı olabilir. İkincisi sinirlenmek mi kesinlikle "HAYIR"
__________________ İllede görmek için mi yaşanır güzel günler ... Uğruna beklemekde çok güzel ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Burst command 'til war! Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: İstanbul
|
acıkcası fatih'in sitesini ben burda tanıtmayı dusunuyodum, benden once davranmıssın ![]() her anlamda, amacı, yapılısı ve katkısı dogrultusunda cok kaliteli bir site gercekten. herşeyin el yapımı olması olayı, tüm grafiklerin, kodların, herşeyin fatih'e ait olması. takip etmenizi ve katılımcı olmanızı tavsiye ediyorum.
__________________ "Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır." - Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
| Alıntı:
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Burst command 'til war! Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: İstanbul
|
boylesine bir sitenin sadece tasarımsal olarak degerlendirilmesine üzüldüm, üstelik bence tasarımıda cok iyi. evet, ayrıca BT alanında gerçektende hazır betik vb. kullanmadan yapılmış en iyi sitedir. "yok canım daha iyisi elbet vardır" diye düşünülmesi yerine somut ornek gosterilmesini tercih ederim. gönül isterdi ki yorum yapan arkadaşlarında, anasayfaya bakıp yorum yapmak yerine, üye olup, forumu, dokumanları, ozel mesaj sistemini inceleyeip buradaki "cevap yaz" butonuna oyle bassalardı.
__________________ "Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır." - Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |