![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
Selamlar. Kimsesiz Değiliz Biz adlı sitemiz için bi tasarım yaptım. Şu an grafik aşamasında ve yakında (bi kaç gün içinde) HTML ye dökecez ama grafik konusunda iyi bişiler yapmak istiyoruz. Yorumlarınız nelerdir? Link: http://kimsesizdegiliz.biz/tasarim3/ İyi Günler...
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... Enson 26/02/2006 20:14 tarihinde KaravanaBatu tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006
|
Aslında eleştirmekten ziyade fikir vermek adına birşeyler söylemek isterim. - Nasıl söylesem tasarım biraz daha canlı olmalı bence, ama canlılık derken içinde hüzün barındıran ama daha UMUT dolu... - İnsanların kimsesiz çocuklara karşı olan ön yargılarını gidermek için daha sevecen resimler seçsen, mesela siyah beyaz olmasa bu resimler. Diğer resimlerin yanında güler yüzlü kız ve erkek çocuklarını da kullansan. İtici olmasa yani.. - Yalnız bir şairin melankoli dolu köşesi değil de, sıcak bir ailenin mutlu yuvası gibi görünse ilk bakışta. Bu anlamda bolca resim, bir kaç tonda renk kullanabilir ve siteyi yatay olarak sayfanın tamamına yayabilirsin... Tasarım gayet hoş ama konu bütünlüğü açısından bir fikir verir diye düşündüm. Saygılar.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Erronin yorumlar için sağol. Renk konusunda çalışacağım.
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ~ renklererenkvermek... Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: İstanbul
|
@karavanabatu , bence site çok hoş olmuş.renklerde hiç bir değiştirme yapma bence.tam mesajını veren renkler.Yalnız fontlar pek hoş değil , sitenin mesajına uygun fontlar seçmelisin.ellerine sağlık , başarılar...
__________________ ~niyazitaha.güzel Web Developer |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
fotoğraflar daha büyük olursa daha güzel olur çocukların yüzündeki ifadeleri daha rahat yansıtmış olursun, çocuklara dikkatli bakılıdığında çoğunun yüzünde bir karamsarlık ve çekingenlik var ama resimler küçük olduğu için sadece sigara içen bir çocuk yada şaşkın bakan iki göz dikkat çekiyor. Birde aşağıdaki "tüm hakları saklıdır" yazısına takıldım, eğer amaç kimsesiz çocuklar için birşeyler yapmaksa bu sitenin haklarının saklanmasına gerek yok , hatta sitedeki herşeyin mümkün olduğunca yayılması için çalışılmalı.
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
@Meteryus: Onu öylesine yazmıştım. Sonra onlar ayarlanacak tabi ki. Resimleri biraz büyütmeyi düşünüyoruz. @Ansugo: Üzerinde çalışılıyor. Bu arada menünün yeri neden iyi gelmedi anlamadım?
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: Antalya
|
+1 erronin... renkler daha canlı olmalı bence de. en üstteki imaj (kimsesiz değiliz biz yazan) basit kalmış gibi, sanki powerpointteki wordart yazısından imajlanmış... fakat fikir olarak çok harika, sosyal ve zor bir misyon... başarılar diliyorum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |