![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: Bursa
|
WebGeliştir.com http://www.webgelistir.com -- Anlatılacak çok bir şey yok. Girin ve görün. edit: yazı silindi
__________________ Proletarier aller Länder, vereinigt euch! Enson 25/02/2006 15:26 tarihinde Felix tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Ateş düştüğü yeri yakar! Üyelik Tarihi: 10/2005
| Alıntı:
__________________ sivas/şarkışla süper kanal 105.4 bekleriz....Tanıdıklarını Sanal alemde bulmanın yolu. Kayıt ol, hasret gider... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
bende tam linke tıklayacaktım, o yazıyı görünce vazgeçtim.
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2003
|
Bence olaya böyle yaklaşmak, hem yanlış hem de bu işe heves etmiş amatör programcıların hevesini kırar. Neden derseniz, ceviz de Türk programcılarının mekanı, fakat o da vBulletin yani hazır forum kullanıyor. Demek ki herşey kullanılan betik değilmiş. Evet, kendileri yazmaları daha iyi olurdu, ama herşeyin bir başlangıcı var, şimdi hazır betik kullanırlar, zamanla kendi yazdıkları betiklere geçerler...
|
| | |
| | #5 (permalink) | |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
| Alıntı:
Bannerdaki yazdığınız "Türk Web Programcılarının Mekanı" yazsını grafik yaparsan daha kaliteli olur. Banner çok boş. Biraz resimlerle doldurmanı öneririm.Genel anlamda tasarım güzel...
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: Bursa
|
Teşekkürler. Hazır script kullandığım doğru, ama ben de bayağı değiştirdim programı. Önerilerinizi dikkate almaya çalışacağım. Şu an başka bir proje ile ilgilenmem gerektiğinden bu biraz aksayabilir.
__________________ Proletarier aller Länder, vereinigt euch! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Kaprisgül Hanım Üyelik Tarihi: 01/2006
|
Yalnızca hazır script kullanmalarını değil,içerikte de bomboş bir site görmeyi "Türk Web Programcılarının Mekanı" olan bir siteye yakıştıramadım.. Elbette ki zamanla güzelleşecektir. Tekrar ziyaret ettiğimde çok daha zengin bir içerikle karşılaşmayı umuyorum. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 10/2004
|
Eğer iş görüyorsa hazır yazılımların kullanılmasında bir sakınca yok.Yazılmış bir şeyi bir kere daha yazmaya gerek yok.Önemli olan daha çok içerik ama malasef pek içerik/makale bulunmuyor.
Enson 25/02/2006 17:12 tarihinde Yns tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |