![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
|
arkadaşlar mysql veritabanımda 600 bin kaydım var. Ben bir sorgu ile, bazı verileri başka bir tabloya aktarmak istiyorum.. Fox pro da çalışırken SELECT Sum(a_adet) AS Tiraj, b_sehir, b_ilce ; INTO TABLE tiraj; FROM anadata; GROUP BY b_sehir, b_ilce; Bu komutla anadatadan , tiraj tablosuna sorgu ile veri aktarıyorum. Mysql de bunu nasıl yapacağımı bulamadım... Herkese Tşk. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Matafleur Üyelik Tarihi: 02/2003
|
sorunu daha detayli sorabilir misin? yazdigin query nin aynisini mysql de mi yapmak istiyorsun? yani tiraj ve anadata tablolari arasinda mi bu islemi yapacaksin? tablo yapilarin nasil? hangi tablodaki kac tane alani hangi tablodaki kac alana map etmeye calisiyorsun? sevgi, saygi.. _DD_
__________________ if u wanna fuck with the eagles u've gotta learn 2 fly |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Bir veritabanındaki bir tablodan başka bir veritabanındaki başka bir tabloya | emrayellice | Veritabanları & SQL | 2 | 09/11/2006 10:23 |
| veri tabanındaki bir tablodaki bir veriyi başka bir tabloya aktarmak | abdurrahim | PHP | 0 | 24/05/2006 20:18 |
| veri tabanından bir kayıdı başka bi tabloya kaydetmek | abdurrahim | PHP | 5 | 13/05/2006 00:51 |
| php ile bir tabloya yazdırmak daha sonra bunu başka bir tabloya taşımak | ibrahimsalih | PHP | 8 | 08/07/2003 12:20 |
| tabloya kayıt eklendiğinde bu kaydı başka bir tabloya eklemek. | realperest | Veritabanları & SQL | 3 | 02/04/2003 11:43 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |