![]() | |
| | #1 (permalink) |
| tekmetokat.org Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: İstanbul
| http://tekmetokat.blogspot.com css pratiği yapmak için açtığım bir blog. div class'ların önemini anlayamadığım için sadece div id'ler kullanarak hazırladım, bu konuda tavsiyelerinize açığım. site hakkındaki genel yorumlarınız da beni mutlu eder... not: scriptlerden dolayı valid olmuyor. en kısa zamanda bunla ilgilenicem. sonradan ek: anasayfada 3 yazı var. ortadaki ile en alttaki anlayamadığım bir şekilde iç içe geçiyor fakat sayfayı yenileyince düzeliyor. ama asıl tuhaf olan, bunun benden başka kimsede olmaması (söylediklerine göre). buna denk gelen veya neyin sebep olabileceğini tahmin eden var mı? çünkü değerlere tekrar tekrar bakıyorum, her şey yolunda görünüyor... Enson 24/02/2006 11:22 tarihinde oky tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| aptitude update Üyelik Tarihi: 12/2004 Yer: izmir
|
Sayfanın doğrulanamamasının nedeni tanımlamış olduğun ID leri bir den fazla kullanman olabilir. ID ler bir sayfa içerisinden sadece bir kez bulunabilir. Classlar ise istenildiği kadar tekrarlanabilir. Bunları düzenlersen bence sonuç değişir. Birde <script> etiketine type="text/javascript" parametresini eklemen gerkiyor. XHtml böyle garip bir şey işte :P Unutmadan site tasarımın çok güzel olmuş. Eline sağlık. |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Abdullah DAĞLI Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Ankara
|
bsorununuzun çözümünü zanedersem biliyorum.Her bir konun div etiklerini id ile sitillendirmişsiniz.Yalnız bunları class ile yapmalısınız. örneğin css dosyamız... Alıntı:
Alıntı:
zaten @metoikos aynı cevabi vermiş | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |