![]() | |
| | #1 (permalink) |
| php Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: config.php
|
Yapılan eleştri ve önerileri değerlendirerek sistemi yeniledim www.cogame.gen.tr Buyrun fikirlerinizi bekliyorum. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Burst command 'til war! Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: İstanbul
|
öncekine göre daha iyi olmuş. - yukarıdaki logo olmamış. - sayfa içeriğindeki (komutan hattı ve ardından gelen kısım) yazıların puntosu fazla büyük bence, biraz ufaltılabilir. oyunu incelemedim, sanırım inceleyememde çünkü ogame vb. oyunları oldum olası oynamadım, üye dahi olmadım.. yorumları dikkate alıp tekrar düzenlemen güzel, kolay gelsin..
__________________ "Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır." - Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| ~ renklererenkvermek... Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: İstanbul
| Alıntı:
__________________ ~niyazitaha.güzel Web Developer | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| ~ renklererenkvermek... Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: İstanbul
|
ogame in sitesine baktım da sitenin tasarımdan bile insan kendini oyunda zannediyor.ama renkler çok koyu.sende böyle koyu renkler kullanma fazla...çok yoruyor gözleri gerçekten...
__________________ ~niyazitaha.güzel Web Developer |
| | |
| | #10 (permalink) |
| php Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: config.php
|
yanlız arkadaşlar ogame bir savaş oyunu bizim oyunumuz ise bir bilgi yarışması alanlar çok farklı ondan dolayı cogame'in yerini almak veya onun gibi olmak gibi bir kaygımız yok. firefox sorununu gidereceğim yardımlarınız için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |