![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2004
|
bi sorunum var ve tam olarak neden olduğunu çözemedim ama tahminimce makinam belli bir ipden gelen yoğun istek olunca kendi kendine kısıtlıyo kapatıyo (sadece tahmin) böyle bişeyi apache kendi kendine yaparmı varsa bunun bi ölçü yada ayarı nasıl kaldırabilirim bu kıstlamayı. çünkü bunu istemiyorum bir ipden gelen sınırsız isteğe verebildiğince sınırsız cevap vermesini istiyorum makinamın.
__________________ Çevrelerine uymak için kendilerini yontanlar, tükenip giderler. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2004
|
valla ben bu sitede bu bölümden başka yere girmedim yani php forumundan gelir gider buraları okur yazarım php öğrenmeye çalışırım.yanlışmı yaptık bilmiyorum burya açmakla ama hata varsa ilgili bölüme taşınsın lütfen. php ile unix makine olduğu için apache den olabildiğini düşündüğüm için alakası olabilceni düşündüm.ayrıca dediğim üzere sorunun kaynağını tam bulabilmiş değilim konu konuyu açar belki birinin başına gelmiştir bilgisini paylaşır. vede burada ip kısıtlama ile ilgili bisürü yazı ve çözüm var konu yasaklama değilde izin verme oluncamı php ile ilişiği kalmıyo.
__________________ Çevrelerine uymak için kendilerini yontanlar, tükenip giderler. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 10/2004
|
Apache veya işletim sistemindeki bir sorun PHP bölümünü ilgilendirmiyor.Konuyu GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus bölümüne postaladım. Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |