![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Selamlar öncelikle bayadır cevizde yazamıyorum kusura bakmayın artık daha sık gelmeye çalışacağım. Son yaptığım işlerden bir kaç tanesini yazıp yorum almak istedim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. www.reklamdergisi.com Reklam Dergisi Web Sitesi Java kayan haberde taşma var düzelticem ![]() www.signgraphic.com.tr Sign Graphic Web Sitesi Sitenin en üst kısmındaki logo ve benzeri olay benim tarafımdan yapılmadı sarı gri banttan aşağısını ben üste göre yaptım. Özel sebeplerden ötürü üstün kalması istendi. Bu sitede www.medyatek.web.tr Medyatek Web Sitesi www.newext.com Uluslararası alanda hosting için açmak istediğim ama bir türlü tamamlayamadığım sitem. www.reklamdergisi.com/forum Forum Skin'i Biraz daha var ama uğramadığım zamanlarda onlar genelde Template Ağırlıklı çalışmalar ben özgün tasarım olanları yazmak istedim. İyi Çalışmalar Diliyorum Barış Çelebi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: bursa
|
baba gerçek bu forumda bu kadar iyi çalışmalar görmek zor tasarımcı gözünü beğendim gerçekten çok zarif tasarımlar. Her biri avrupa kokuyor. tasarımları harika birazda flash katarsan çok güzel olur. menulere mesela. tebrik ederim bundan sonraki çalışmalarını takip edicem...kolay gelsin...
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Burst command 'til war! Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: İstanbul
|
hosting sitesi buram buram template kokuyor. onların haricinde ne cok iyi ne cok kötü diyebilirim, idare eder. aralarında en iyisi bence medyatek olmuş. ama optimizasyon adına hiçbirşey yok coğunda, photoshop'tan dreamweaver'a alınıp web'e atılmıs gibi duruyor hepsi, bu da benim için büyük bir eksi puan.
__________________ "Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır." - Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Çorum
| http://www.reklamdergisi.com/ güzel ama diğerleri biraz amatörce geldi bana.
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: bursa
|
şu her modern tasarıma template damgasına deli oluyorum. ya kardeşim template de yapan insan sende bak ona benzer kalitede ve şıklıktaki tasarımlar yap. gözünü dünyaya kapatırsan tasarımcıyım deme zaten sen buna benzer yada template benzer tasarımlar yapamıyor olabilirsin ama başkalrına da aynı muameleyi yapman çok yanlış. bu trasarımlar yapılabilir ben şahsen özgün tasarım olduğunu düşünüyorum. " pan " seni şahsen kınıyorum..
|
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Burst command 'til war! Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: İstanbul
| Alıntı:
bahsettiğim tasarıma gelince, evet çok andırıyor, ama olmayabilir ki ben kesin bir ifade kullanmamışım, "sadece o tasarım" için "buram buram template kokusu alıyorum" demişim, bunun anlamı "hazır şablon olmasından şüpheleniyorum" demektir ki değilmiş.. bana gelince, tasarımcı değilim.kendi dalımdada başarılı sayılabilirim, en azından içinde yer aldığım projelere bakarak bunu diyebilirim. ben seni kınamıyorum, sadece acıyorum..
__________________ "Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır." - Mustafa Kemal ATATÜRK Enson 18/02/2006 15:38 tarihinde pan tarafından düzenlenmiştir.. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: Istanbul
| www.reklamdergisi.com ; açıkçası bana pek bir karışık geldi gözümü nereye koyacağımı şaşırdım. biraz daha anlaşılır hale gelse mi? acaba... www.signgraphic.com.tr ; Anketde sorun var. ve kessinlikle reklerle ilgili bir probleminiz var her rengi kullanmak siteyi güzel gösterir şartı yok bildiğim kadarı ile. Kimseyi kınamıyor kimseye acımıyorum. herkes kendi işi ile bellidir. Saygılarımla |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |