![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2004
|
Arkadaşlar selam Html ile hazırladığım web sitesi içinde power point ile hazırlanmış olan slaytlarımı da göstermek istiyorum. Bu nedenle hazırladığım sayfada slaytlara link verdim. Ama linke tıklandığında slaytları aç ya da kaydet şeklinde bir uyarı çıkıyor. Benim istediğim linke tıklandığında slaytların explorer içinde açılmasıdır. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| internet explorer bilgisayarımdaki exe dosyayı nasıl çalıştırabilir ? | eslem1 | Windows | 5 | 09/04/2007 00:05 |
| Arkadaşlar Res Uzantisini Nasi Açabilirim? | omeraktas | Genel Programlama | 1 | 02/01/2007 01:36 |
| DWR uzantılı video dosyasını nasıl açabilirim... | ReiS_ | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 2 | 11/07/2005 00:52 |
| Uzantısı Silinmiş Dosyaları Nasıl Açabilirim? | hozdemir | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 3 | 13/02/2005 15:14 |
| Linux içinde windows explorer çalıştrabilirmiyim | pirilti | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 10 | 26/06/2004 11:05 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |