![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Mesut Çelik Üyelik Tarihi: 12/2005 Yer: İstanbul / Eyüp
|
Merhaba belki bu konu daha öncede forum da açıldı ama ben ısrar la yeni bir konu açarak şu karmaşadan artık kurtulmak ve kesin bir çözüme ulaşmak istiyorum! Problemi adım adım anlatıyorum; ** Biz bir yazılım firmasıyız, Türkiyenin çeşitli il lerine yazılım satışı yapıyoruz. ** Satmış oldugumuz yazılımların desteği konusunda büyük sıkıntı çekiyoruz artık telefonlarla Müşterileri uğraştırmak da istemiyoruz. ** Yazılımlarımızın desteğini Kullanıcının PC sine direk bağlantı kurarak [ ör; MSN Uzaktan Erişim ] direk şirket üzerinden vermek istiyoruz. Buraya kadar olan kısım güzel. Sorun şu; ** Kullanıcıların - Statik IP - leri mevcut değil. ** Kullanıcılarımızın %40 ı devlet okulu ve Milli Eğitim Bakanlığının sağlamış oldugu Filtreli ADSL üzerinden erişim sağlıyorlar. Bir çok port kapalı. ** Kullanıcıların bilgisayar bilgisi %40 larda. Yani erişim için kullanıcı pek bir şey yapmamalı. İstek şu; ** Örneğin 5 Müşterim birden şirketimize erişiM sağlamak istedi, program bunları sıraya alarak bekletebilmeli [ bu biraz opsiyonlu bi istek ] ** Erişim için karşı taraf Yani kullanıcı sadece - eriş - demeli. Evet Tam olarak aradıgımız bu! Elinde ya da bilginiz böyle bir program var ise Ücretli bir şekilde satın alabiliriz. Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
Kullanmasını ezbere bilmiyorum ama PCanywere gayet iyi. Geçen bir yerde karşılaştım müşteri bağlanma isteği yolluyor karşı tarafta kabul edip çok rahat bir şekilde kontrol edebiliyordu sistemi
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 04/2005
| Alıntı:
Alıntı:
Bunlarin disinda sececeginiz software e ve musterilerinizin sayisina bagli olarak buyuyebilecek maddi bir harcama gerekecektir. Yanisira gerek kendi kadronuzun gerek musterilerinizin iki kelime ile bile olsa bu yazilimin kullaniminin anlatilmasi, musterilerinize kurulmasi ve zaman icerisinde karsilasabileceginiz daha bir cok problem. Bu nedenlerden dolayi benim dusuncem, ilk olarak elinizdeki imkanlarla ve asgari bir yatirimla arzu ettiginiz kalitede bir hizmet saglayip sagliyamiyacaginizindan emin olmaktir. Ornegin Remote Desktop, VPN gibi cozumler size uymadi ise NetMeeting kullanmayi hic dusundunuz mu? Desktop paylasimi dahil arzu ettiginiz hemen her seye sahip. Linux altinda calistirilabilir, firewall olan yerlerde Transparent proxy ile port problemleri cozulebilir, ucretsiz download edilebilir. | ||
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Mesut Çelik Üyelik Tarihi: 12/2005 Yer: İstanbul / Eyüp
| Alıntı:
Kısaca şunu söyliyeyim; Son çare bu! Yani yazılım destek konusunda en sağlıklı ve hızlı çözüm bu "UZAKTAN ERİŞİM". Programı bulmamıaz en olmadı yazmamız gerekecek. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
remote desktop diye genisce arayip teste edeceksin okadar cok program varki remote desktop icin. NetSupport Manager Radmin 2.2 SmartCode PCanywhere VNC Bunlar iyi olanlar belki daha iyileride vardir ama. ben radmin net support ve pcanywhere kullandim ve iyiler . milli eğitim port konusuna gelince taleb edeceksin uzaktan remote olarak sana port tahsis etsinler. yada mevcut olan portlardan baglanabilirsin.
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |