![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 02/2006 Yer: Isparta-Antalya
| http://www.koculu.net yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum.. not: firefox ile gezilmesini tavsiye ederim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Burst command 'til war! Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: İstanbul
|
enteresan ve güzel olmuş. gayet özgün. ilk bakıştan yerleştirme problemi oldugunu ondan orta kısmın bos oldugunu düsündüm.farkedince ise guzel oldugunu dusundum.orjinal. yalnız header daha iyi olabilir. bu arada cv sayfasında problem var.
__________________ "Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır." - Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Ceviz' in BeZgiN kEdisi Üyelik Tarihi: 02/2004 Yer: istanbul
|
ie ile sorun var (sayfa açılmıyor) "loading.gif" ekranda kalıyor.
__________________ I'm like a bird, I only fly away , I don't know where my soul is, I don't know where my home is, All I need for you to know is |
| | |
| | #4 (permalink) | |
|
teşekkürler, header için öneriye ihtiyacım var bi kaç şey yaptım ama pek yaratıcı olmadı bonus card logosuna benzedi ![]() ü cv ve portfolyo linkleri boş, bu iki linkte word ve pdf belgeleri olacağından dosyaları yüklemedim. Alıntı:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| ™ Üyelik Tarihi: 03/2005 Yer: Kayseri
|
ben web sitesi yaptırmak istiyorum ama cok kararsızım ya fiyatlar nedir
__________________ *.deviantart.com | fontleech.com | designerstalk.com dev account + free fonts + web designers forum ^^ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
bu ne yaw uçuyoruz standart dışı bir tasarım olmuş özgün olması açısından güzel ama kullanışlılık bakımından iyi değil, ben gezerken zorlandım , ve yaptıklarınız hakkında hiçbir detaylı bilgi bulamadım .
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2005 Yer: İstanbul
|
Bu alt sağ da duran kısmı ortaya alıp deneseniz belki daha dolu gözükür sayfa. Böylede az biraz iyi ama sayfa çok boş. Aslında alıştıra alıştıra alt sağ kısma çekseniz içeriği güzel olur genelde içerik hep orta kısımda olduğundan bir garip geliyor sayfa görünümü bize galiba |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| Alıntı:
Alıntı:
kullanımda ne gibi zorluklar yaşadın bilmiyorum ama zannediyorum ki java scriptleri çalıştırdığım dosyada sunucu tabanlı bi hata var, yavaş makinelerde zaman aşımı yaşanıyor bu yüzden site görüntülenmiyor. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |