![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Dayaklık Insan Üyelik Tarihi: 01/2006 Yer: 38Kayseri
|
sistem arizablogger.. tema : kubrick bunları sölim ilk olarak .. şimdi neler yapılabilir neleri kaldırayım.. ben eksiklerimi söyleyiyim *flash menu olması kötü *tema cift blok olabilirdi.. sizlerin görüşlerinizi bekliyorum 'burası kötü olmuş böyle olabilirdi gibi..' not: valla yazmayada korktum cok güzel tasarımlar vardı http://lavinya.develi.gen.tr yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2005 Yer: Bursa&İstanbul
|
vayyyyyt kayserililer,istanbuldaki kandim bahsediyordu bizim kayserideki arkadaşların sitesi felan die Ahh eski sevgilimde kayseriliydi.Tamam neyse.Güzel olmuş ama çok yavaş açılıyor resimler felan(benim nettende kaynaklanabilir bu aralar yavaştı çünkü).Forum'da phpbb'yi tavsiye etmiyorum,çünkü zamanı geçti.ve yavaşta.Flash menü yakışmamış.Kolay gelsin
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Dayaklık Insan Üyelik Tarihi: 01/2006 Yer: 38Kayseri
|
teşekkürler .. forum sistemi SMF ![]() tema seni yanıltmış olabilir... resimlerde benim ihmalim aslında biraz büyük resim ama ben küçültürek ekliyorum thumb maker le küçültmem gerek aslında.. bundan sonra oyle yapayım.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Şu ilçemzde karakış yazan haberin yanında dönen mavi şey , niye orda dönüyor
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Süper Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2004 Yer: t.dağ
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
alıntı : bu arada en iyi blog yarışması gibi bişi varmı acaba. http://www.swssy.com/ http://www.altinorumcek.com/ böyle bişeyler var.
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ceviz Kıran Üyelik Tarihi: 06/2005
|
üstteki develi.gen.tr nin altında yeşille yazılmış yazıdan hiçbişey anlmadım ne yazıyor ??? font anlaşılır değil yada benim gözler de biraz bozukluk var. arkadaşların dediği gibi flash menü ııı ıı ( ıı ı = olmamış ses efekti ) ![]() onun dışında mp3,multimedia filan yazan o butonları sola dayalı yap soraa yazılarda resimlerle yazılar bitişik olmuş birkaç piksellik ( 5-8 ) cellspace bırak yada herneyse div de olabilir tasarımın kodlara bakmadım ![]() onun dışında kolay gelsin başarılar ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |