![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2006 Yer: Syria
|
Selam, Freebsd makinamı nasıl proxy server olarak kullanabilirim? Evimden internet'e girerken iş yerimdeki static ip adresimi kullanabilmem için böyle bir yol düşündüm, bunu nasıl yapabilirim, veya başka bir yolu varmıdır? Şimdiden Teşekkürler. Enson 25/01/2006 00:16 tarihinde Erasmus tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
evinizden isyerinizdeki intranete mi girmek istiyorsunuz?
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2006 Yer: Syria
|
IcenGuard: Evimden interneti kullanırken, şirketimin ip adresini kullanmak istiyorum, şirketim evime uzak, yani aynı ağı kullanma gibi bir şansım yok, benim yapmak istediğim interneti kullanırken sanki şirket içerisindeymişim gibi davranmak, yani ister internette surfing yapiyim istersem chat'e gireyim yani ne yaparsam yapayım şirketin ip adresini kullanmak istiyorum..
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Unix Rocks Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: sector axFFAC
|
Merhaba, Karşı tarafa x-penceresi çalışır durumda olan linux ya da bsd sistem kurar ve ssh ile gui bağlantı izni sağlarsanız yapabilirsiniz bu şekilde bir çözüm var. Yine windows xp ya da 2000 2003 gibi bir makinayı karşı tarafa kurarsınız ve uzak masaüstü bağlantısı yaparsınız. O sistem içinden rahatlıkla şirket ipsinden her türlü net uygulamasını çalıştırabilirsiniz. Ama tüm uygulamaları kapsayan bir proxy mevcut olmadığından irc için ayrı smtp için ayrı web için ayrı proxy kurmak zorundasınız ki bence uzak masa üstü daha zahmetsiz görünüyor.
__________________ BSD and Linux are friends. Enson 25/01/2006 23:49 tarihinde FreeBSD tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yönetim Danışmanı Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: /tmp/loop
|
Merhaba, bunun yerine bir VPN cozumu kullanarak isyerinize guvenli baglanabilirsiniz ve isyerindeki normal bir makinenin yararlandigi tum hizmetlerden yararlanabilirsiniz. OpenBSD uzerine basit bir VPN kurulumunu anlattigim belgeden yararlanarak FreeBSD icinde kurabilirsiniz. Belge adresi:http://plog.huzeyfe.net/index.php?op...Id=25&blogId=1
__________________ ` ` |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |