![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2003
|
merhaba arkadaşlar benim elimdeki bir vbscript içinde "adi" adında bir değişken var ben bu değişkene nasıl değer atabilirim ASP ile normal şartlarda Session nesnesi ile bunu yapabiliyorum burada bir türlü yapamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| 01000011 00111001 1101110 Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: 59500
|
Birinin Adının yazıldığı bir text alanın var ise bu textin adı da "isim" ise bir event ten(olaydan) yararlanarak yani örneğin change olayından yararlanarak yapacağın işlem .. dim Adi as string ' degiskeni tanimladik private sub isim_change() Adi = isim.text 'adi degiskenine yazmis oldun end sub
__________________ Bir programcının parmaklarının ucunda imkansız diye bir şey yoktur! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| bir sayfanın içindeki değişkene link... | byhacking | PHP | 1 | 01/03/2007 13:17 |
| Request.querystring ile iframe içindeki sayfadan değer alınabilir mi? | turansoylu | ASP | 4 | 17/02/2007 14:15 |
| Text içindeki bir metni değişkene aktarmak | DuBeHiKa | Visual Basic | 2 | 07/02/2007 01:20 |
| JavaScript değişkene mysql'den değer atamak | harunsuv | PHP | 2 | 29/11/2006 05:39 |
| fonksiyon içinde, fonksiyon dışında ki bir değişkene değer atamak | yesilce | PHP | 4 | 19/08/2006 02:53 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |