![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Limerick
|
Selamlar, Ilk profesyonel denemem, sizlerin gorusleri dogrultusunda uzerinde degisiklikler yaparak dahada gelistirmek istiyorum.Yorumlar ve yardimci olursaniz sevinirim. Saygilar, http://www.arkadaskimya.com/test
__________________ Deha; imkansizi mumkun kilabilmektir. Gemilerin karada da yuruyebilecegini sezmek,Mehmet'lerden birini FATIH yapar... Talihsizligimiz Fatih'sizligimizdir... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
* 17 Kasim 2005, Persem --- tarih kısaltması bu şekilde olmaz bence ya tam yaz yada standart kısaltmaları kullan * üst menüde ki linklere geldiğimizde renkler kırmızı olmasa sanki daha iyi gibi * bence soldaki haberler penceresi küçük kalmış onu ayrı bi şekilde düşün oraya akıcı bi haber koyamazsın çok dar... * üst bardaki geçiş iyi durmamış logonun altındaki back devam etse daha iyi gibi * onun dışında itici bişiy yok iyi bir çalışma tebrikler
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Tesekkurler arkadaslar, vurguladiginiz bolumleri bu aksam degistirmeye calisacagim. Daha baska goze carpan aksakliklar veya profesyonel bir sayfada olmamasi yada olmasi gereken noktalar varsa lutfen goruslerinizi yazarak yardimci olmaya calisiniz. Ayrica o Haberler bolumune ekleyecek bi haber scripti veya ne bileyim doviz scripti gibi bisey bulamadim. Orayi degistirsem acaba haberler yerine ne koyabilirim? Saygilar
__________________ Deha; imkansizi mumkun kilabilmektir. Gemilerin karada da yuruyebilecegini sezmek,Mehmet'lerden birini FATIH yapar... Talihsizligimiz Fatih'sizligimizdir... |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Arkadaslar sagolun sizlerin yorumlari dogrultusunda asagidaki degisiklikleri yaptim (degisiklikler sadece index sayfasinda, eger bu haliyle daha iyi olmussa butun sayfalari buna gore degistirecegim) *Tarih scriptini duzelttim *Menu onmouse renklerini degistirdim(daha iyimi oldu bilemiyorum ama) *Ust bar degisti *haberler penceresine ne koyacagima hala karar veremedim. Oraya sigacak sekilde bir hava durumu veya doviz kuru scripti bulabilirsem habrler basligini degistirecegim *Kaydirma cubuguntaki sitili kaldirdim. Umarim bu sekliyle begenirsiniz.
| | |
| | #8 (permalink) |
| Ceviz Kıran Üyelik Tarihi: 06/2005
|
yazıları neden resim programlarıyla yazdın sanki bir sitenin screen shotuna bakıyor gibi hissettim kendimi
__________________ KokuluSilgi | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| <? guardian(); ?> Üyelik Tarihi: 10/2005
|
yazılar gerçekten bir acaip ayrıca benim dikkatimi çeken dikey scroll un rengi uymamış ence onu sitenin gri rengine uygun yapman mesela koyu gri üzerine açık gri gibi daha göze hitap edici olur...
__________________ :: İnsanoğlu kendini arar, dünya döner milim milim! Eğer göçüp gidersen bugün, yarım kalan işin var senin.. :: samkon.org | çalışmalarım.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |