![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2005
|
Çok komik bir site ögrendim. http://www.ferrarialacam.com Adam Ferrari almak icin seferberlik baslatmıs. Sayfa oldukça da populerleşiyor. Bana bir kaç farklı kişiden bu sayfayla ilgili forward geldi. Girin bi bakın sayfaya. Çok ilginç bi fikir. FerrariAlacam.com |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: Ankara/Beytepe
|
Düşünsem düşünsem içeriğinin neredeyse tamamının reklamdan oluşan bi sitenin bu kadar tutabileceği aklıma gelmezdi. Helal olsun adama. Takdir ettim. İyi fikir gerçekten. Bir de ne demiş Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Eller Günahkâr Üyelik Tarihi: 01/2005
|
Türk milletinin zekası karşısında her an küçük dilimi yutmaktan bıktım usandım. Ya ferrari alamasa bile şu an 1.260 ytl'si var adamın ya bu bile iyi bir rakam. Ayrıca ben söylüyorum bu adam ferrariyi alamaz ama altına güzel bir araba çeker anahaber bültenlerine de konu olur.
__________________ Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Kurdoğlu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
maalesef bu türk milletinin zekâsı değil bir kopya. çok kısa bir süre önce bunun orijinalinin linkleri dolaşıyordu piyâsada.
__________________ Kısmetindir gezdiren yer yer seni, Arşa çıksan âkıbet: yer yer seni. Ânın içün, ânın adı yer oldu, Önce besler, sonra kendi yer seni. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Eller Günahkâr Üyelik Tarihi: 01/2005
| Alıntı:
__________________ Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
Benim 2 sene önce geldiydi ama ferrarisine falan değil. Ciddi olacaktı sırf reklam olacaktı. Sonra dedim "Olm hiç dolu reklam olan siteye gelirlermi? Reklama mı gelecekler" dedim ve vazgeçtim
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |