![]() | |
| | #1 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
|
Merhaba arkadaşlar. şimdi 10 tane alt alta bulunan ve her satırda iki tane olab kutucuklarımız var. ben ilk etapta sayfa yüklenince sadece en üstteki 1 . satırdaki kutuların yüklenmesini istiyorum. eğer kullanıcı bu 1. satırdaki kutunun içine tıklarsa o zaman onun altındaki 2. saturın kutucukları açılsın. eğer ikincisine tıklarsa 3. saturdaki açılsın. yani kullanıcı kutucuklarımıza veri girdikçe artsın. evet tam olarak istediğim bu güzel anlattım sanırım. Yani bunu böyle hepsini alt alta da dizebilirdim tabi ama 100 tane kutu olunca böyle bi yöntem düşünüldü ve bende olur deyince yapma zorunda kaldım. ![]() yardımlarınızı bekliyorum selam ve saygılar.
__________________ <%if instr(1,","&replace(Eid," ",",")&",",","&rs("id")&",")<>"0" then%>selected<%end if%> |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
| Kod: <input name="bir" type="text" onchange="javascript:document.all.form.iki.disabled=false"> <input name="iki" type="text" disabled onchange="javascript:document.all.form.uc.disabled=false"> <input name="uc" type="text" disabled onchange="javascript:document.all.form.dort.disabled=false"> ..... ..... |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
dostum cevabın için teşekkürler ama sayfada hata uyarısını verdi. ![]() ayrıca senin yazdıgında kutucugu kullanılamaz hale getiriyor öncekine veri girilmişse kutuyu aktif hale getiriyo ben görünür görünmez istiyorum. zaten amaç 100 tane kutucugu kullanıcıya göstermemek girdikçe göstermek. hızlı cevabın için teekkürler.
__________________ <%if instr(1,","&replace(Eid," ",",")&",",","&rs("id")&",")<>"0" then%>selected<%end if%> |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 08/2005
|
kendinize uyarlamaya çalışın bakalım. uyarlamada sorununuz olursa çekinmeden yazın. PHP Kodu: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
|
İstediğin kadar kutucuğu sadece en sondaki kutuya tıklayarak açtırabileceğin bir örnek yazdım. Umarım işini görür. Kod: <script>
function YeniOlustur(Gonderen) {
var Br = document.createElement("BR")
var Eleman = document.createElement("INPUT")
Eleman.name = "SText"
Eleman.type = "text"
Eleman.onclick = function() {YeniOlustur(this)}
document.getElementById("Sniper").appendChild(Eleman)
document.getElementById("Sniper").appendChild(Br)
Gonderen.onclick = ""
}
</script>
<form id="Sniper" method="POST">
<input type="text" name="SText" onclick="YeniOlustur(this)"><br>
</form>
__________________ tuncay.kinali.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
Sniper 'ın kodunda oluşan form bilgisini submit yaptığında alırken bir diziden alıyormuş gibi alman gerekecek. bence bir hidden değişkenle kaç obje oluşturuldu bu da submit olduğunda giderse iş kolaylaşır diye düşünüyorum.
|
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Alıntı:
http://www.zekeriyatopuzcu.com/forum...k_acilmasi.htm
__________________ <%if instr(1,","&replace(Eid," ",",")&",",","&rs("id")&",")<>"0" then%>selected<%end if%> | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| PHP Kodu: bu basamağı geçince devam edelim |
| | |
| | #9 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2004 Yer: İstanbul - Fatih
|
Bence Sniper ustanın kodu gayet güzel ve kısa. Birde onclick olayları onkeyup ile degiştirildiğinde, Bir şey girilmeden oluşturulmasınıda engellemiş olursun. Kod: <script>
function YeniOlustur(Gonderen) {
var Br = document.createElement("BR")
var Eleman = document.createElement("INPUT")
Eleman.name = "SText"
Eleman.type = "text"
Eleman.onkeyup = function() {if(this.value !='')YeniOlustur(this)}
document.getElementById("Sniper").appendChild(Eleman)
document.getElementById("Sniper").appendChild(Br)
Gonderen.onkeyup = ""
}
</script>
<form id="Sniper" method="POST">
<input type="text" name="SText" onkeyup="if(this.value !='')YeniOlustur(this)"><br>
</form>
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |