![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Deli Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Lefkoşa
|
Eveeet, ikinci kez boyumun ölçüsünü almaya geldim. Yalnız ricam mantıklı şeyler söyleyin, ve beğenmediğiniz şeyler nasıl olursa beğenebilirsiniz onu da söyleyin. Yani bu olmamış yerine böyle olursa daha iyi olur gibi... http://tugrul.org/v2/
__________________ Köpekler istedi diye atlar ölmez. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
Gel bakalım sana boynunun ölçüsünü verim Şakabi yanatasarım çok daha iyi olmuş.Daha sade daha çekici.Ama.Evet nefesler tutuldu bakalım ne dicem![]() Bence yazılarda biraz sorun var.Yani biraz daha koyu renk kullansan daha iyi olabilir.Örneğin yeşil.Çok açık değil ama okunması zor.Başka bi kusur yok.Zaten olanlarda güzellikleri yanında kayboluyor bence.logon çok sade ve çok şık.Yalnız menüde biraz daha uğraşmalısın bana göre ve yerleştirmeyi daha da ii yapabilirsin.Haberlere yorum ekleme gerçekten çok hoş olmuş.İYİ ÇALIŞMALAR
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
Bu arada Mozilla ile sorunsuz ve butonlar çok iyi ama nedense IE de sorunlu.Lütfen bi el at.Benim bildiğim daha çok FF de sorun yapar
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| EmreK Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: istanbul
|
"Tuğrul Duran, Kişisel Ev Sayfası v2" yazısının fontu pek hoş durmamış sanki, daha trebutched ms imsi bi font kullansan daha iyi olur sanki ![]() onun dışında fena değil , arkaplana , valid xhtml , css logolarını koyman iyi bi fikir... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Deli Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Lefkoşa
|
Görüntü kısmı her zaman ikinci planda olmuştur benim için. Elma tozlu da olsa, yıkanmış kıpkırmızı gözünü de alsa elmadır, tatlıysa tatlıdır ekşiyse ekşidir. Ben ekşisini severim. :P // Konu dışı yorum: ( ) Evet kodlar da eleştiriye açık. İstersen gel beni eleştir, severim insan türüne özgü bir şekilde eleştirilmeyi.
__________________ Köpekler istedi diye atlar ölmez. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 04/2005
|
görüntüde fena değil güzel olmuş eline sağlık ama ben yinede bu standart olaylarına takılanları anlamıyorum.. mozilla da explorer da sorunsuz açsın yeter diyorum ben, ayrıca görsellik birinci planda benim için
__________________ <?="success"?> |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |