![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eller Günahkâr Üyelik Tarihi: 01/2005
|
Site tam manası ile bitmediği için sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yapıcı önerilerinizi bekliyorum. (Site bence tam olarak bitmedi ama sizlerin fikrini bu aşamada aşmak istedim.) www.mustafaarmagan.com
__________________ Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Çorum
|
1- arkaplandaki gri ile turuncu uymamış. 2- üstmenu ve header olmamış (özellikle fontlar) 3- Ana Sayfa / Yazıları / Kılıçlaşan ruhların tarihi gibi bir şey var o mantık olarak güzel ama çok amatörce gözüküyor biraz daha dizayn ile uğraşırsan daha güzel olacağına eminim. 4- sanırım default font kullanıyorsun. verdana - tahoma gibi daha şık fontlar kullanabilirsin. 5 inşallah yanlış anlamazsın. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2005 Yer: Hellforge
|
Yazıtipini seçimi olarak kötü bir seçim yapmışsın. Sana değiştirmeni öneririm. Birde Firefox'da üst kısımda birazcık boşluk oluşmuş. Renkler de pek iyi sayılmaz. Genel olarak pek olumlu şeyler söylemeyiz sanırım.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
|
@smasherz : teşekkürler yanlış anlamam söz konusu değil, görmek istediğim tam seninki gibi bir şeydi. (Üst menü bir-iki gün içinde değişecek.) @slay3r : Sana da teşekkürler boşluğu yakında hallederim. Ayrıca seninde smasherz'in yaptığı gibi eleştirini bekliyorum haberin olsun. (Renk için önerin?)
__________________ Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2005 Yer: Hellforge
|
Renk konusunda aşağıdaki sayfadaki paletleri kullanarak çözüme ulaşabilirsin. http://www.colourlovers.com/index.cf...s&sortby=score |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2003
|
sitenin ana rengi ile diger renkler uyumsuz, en üstteki resim olmamış, yazı karakterleri ve rengi çok sıradan. kitap.php içindeki metinlerde hatalı karakterler çıkıyor admin panelden eklediğini tahmin ediyorum, kontrol etmeni öneririm. daha olumlu şeyler yazmak isterdim, biraz aceleye gelmiş sanki |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Ezeli Rakip Üyelik Tarihi: 05/2005
|
dostum ben de uygulamalarım biterse kendime bir kişisel sayfa yapmayı düşünüyorum.Sana tavsiyem siteni flash olarak tasarla.Çünkü fireworks olayı çok sinir bozucu oluyor.Ancak sitene bakacak olursak bunun dinamik bir flash sitesi olması gerekiyor.Bunu sağlaman için flash ve bir kod dili bilmen gerekiyor.Tamam belki bu cevap işine yaramadı ve tasarımın formatını değiştiremezsin ; O zaman dinle: turuncu arkaplan rengini daha az göz yoran mat ve parlak olmayan renklerden seç, menu fontları kötü değil sadece arkaplan rengi işi bozuyor. yazılı "Mustafa..." isminin fontunu değiştir! Kitaplar bölümündeki kitap isimlerinin fontlarını ve simgelerini değiştir. ve son olarak da klasik anlamda fontlar kullanacaksan tavsiyem arial,times new romanı kullan daha şık ve kullanışlıdır. Şimdilik eleştirilerim bu kadar.Kolay gelsin... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| The one Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İzmir
|
headerın rengini tek renk yap birden fazla uyuşmayan renklerle bölmüşsün.menün fontlarını değiştir.arka planın rengi siteyi boğmuş...ortadaki yazıları bence ikiye böle yani ortaya bir dik çizgi indir yazıları iki tarafa bölüştür bir konuyu sola bir konuyu sağa şeklinde ozman site geniş bi alana yayılmaz daha toplu gözükür...
|
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Yapacağınız yorumları 3 vakte kadar erteleyin çünkü siteyi baştan yeniliyorum. Div'ile yapacağım ve tasarımı da değiştiriyorum. Bitince haber veririm. Hepinize teşekkürler.
| | |
| | #10 (permalink) |
| Olmasını süşündüğüm hali ama biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı var.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |