![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2005 Yer: Antalya
|
Herkese merhaba. Arkadaşlar bir kaç gündür uğraşıyorum. Sizlerde yorumda bulunursanız çok daha işim kolaylaşacak. Yaptığım Çalışmalarımı paylaşmak için açtım siteyi. Tema grafik vb. Bunun yanında sürekli yazılarda yazıyorum. Üst linkler henüz sistem oturmadığından ( forum dosyalar galeri gibi) çalışmıyor o ayrıntıya takılmayın. Olumlu olumsuz eleştirilerinizi rica ediyorum. Saygılarla http://www.skykhan.net |
| | |
| | #2 (permalink) |
| It's Time To Rock!! Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Aachen, Almanya
|
ellerine sağlık. çok hoş, gözü yormayan, uyumlu renkler. tasarım da güzel. başarılarının devamını dilerim. siteyi bitir de sadece tasarım değil içerik olarak değerlendirelim.
__________________ You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2005 Yer: Antalya
|
Teşekkürler Icarus İçerik olayı zamanla. Hoş içeriğin eleştirilecek yanı olmayacak (: bilgi paylaşmak amaçlı nede olsa. Ben görsel olarak eleştiri istedim. Varsa gözünüze çarpan şurası şöyle olsa daha iyi olur diyeceğiniz birşey çok makbule geçer (: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
Çok kaliteli bi tasarım bana göre.Eline sağlık.Bence eksik olan da daha doğrusu fazla olan da boşluklar.Çok boşluk var.Bi de menüyü biraaz daha öne çıkarmaya çalışırsan iyi olur.
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| It's Time To Rock!! Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Aachen, Almanya
|
o boşluklar bence sayfaya rahatlık vermiş. açılınca oh çekiyorsunuz. serin sulara atlamak gibi. ehe.
__________________ You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |