![]() | |
| | #1 (permalink) | |
| Ar-Ge Üyelik Tarihi: 12/2004 Yer: Google robotlarının yanı
|
Öncelikle yönetici arkadaşların hoşgörüsüne sığınarak bu konuyu buraya http://forum.ceviz.net/showthread.ph...137#post166137 (duyurular bölümündeki) devam niteliğinde açtığımı belirteyim. Bu bir duyuru niteliği taşıdığı için o topic e açmıştım. Lakin yetkisi olmayan arkadaşlar (benim gibi mesela) görüş ve düşüncelerini yazamadıkları için buraya tekrar açma gereği duydum... Ansugo demiş ki: Alıntı:
Yok eğer "geleceği yok" kelimesini Open Source için söylediyseniz (Tabi Türkiye şartlarındadır bu sanırım) be buna pek katılmıyorum ve inanmak da istemiyorum açıkcası. Belli bir amaca gelince; o yazıda bahsedilen sadece başlangıçta yapılacak olanlardı. Çok büyük amaç ve hedef koyduk kendimize. Ama bunları şu an için açıklamamazın tek sebebi hayalci gibi görünmek istemememizdir. Takdir edersiniz ki Türkiye'de Open Source yazılımı yaygınlaştırmak birkaç kişi ile mümkün değil. Bu nedenle ekip arkadaşları ve destekçiler arıyoruz. Şimdiye kadar Türkiye'de herkes konuştu ama icrrata geçen pek olmadı. İnşallah biz icraata geçiyoruz. Başarılı oluruz veya olmayız bunu zaman gösterecek. Ama en azından bu uğurda uğraşmış, çaba göstermiş oluruz.... Saygılarımla.... | |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 10/2004
| Alıntı:
| |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Ar-Ge Üyelik Tarihi: 12/2004 Yer: Google robotlarının yanı
| Alıntı:
Project Moraaz ve yazılımları ise Site Yazılım önderliğinde oluşturulan bir gruptur. Bu grubun ürettiği ve üreteceği programlar GPL Lisanslı olaraak yada sadece Free (kodsuz) olarak kullanıma sunulacaktır. Sözü geçen demo program Project Moraaz uygulaması değildir. Çok kısa süre sonra (Takribi 1-2 gün içinde) www.moraaz.org sitesi hizmete girecek ve hem daha detaylı bildi edinebileceksiniz hemde Project Moraaz grubunun yapmış olduğu programları indirebileceksiniz. Aynı zamanda www.moraaz.org sitesinden yapılmakta olan veya düşünülen projeleride takip edebilecek, arzu edenler projelere dahil olabilecektir. www.siteyazilim.com da bulunan demosu yayınlanan İşletmen Tic.Pak.Prog. mı w32 içindir ve ücretlidir. Şu anda yapımına Project Moraaz grubu tarafında yeni başlanan bir proje ( İşletmen for Linux ), tamamlandıktan sonra GPL lisanslı veya Free olarak ücretsiz dağıtılacaktır... İlginize teşekkürler, Kolay Gelsin... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |