![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 10/2004
| www.mtrecordings.com/mt/ Şu an son rötüşları yapıyorum.Bir arkadaşımla beraber yaptığımız freelance bir iş.Görüşlerinizi , önerileriniz söylerseniz tam olarak teslimat yapmadan son düzenlemeleri yaparım .
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 03/2004
|
Site hoş olmuş ancak birde türkçe karakterlerin yazımını kontrol etsen, mesela Ajanda yerine ajenda gibi bir çok yazım yanlışı var.Birde sunny'nin dediği gibi orta tarafta o renk yerine daha yeşile yakın bir renk olursa güzel olur gibime geliyor.
__________________ www.yamantasarim.com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| misafir
|
bana logonun üstü varmışta göremiyormuşum ya da yarıda kesilmiş gibi geldi... Yazıları sen yazmamışsın ama bir kez daha kontrol edilse çok daha iyi olacağı inancındayım.Açıkçası "Independent TURKISH Music Company" yazsa da metinlerdekiler bana pek Türkçe gelmedi. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |