![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2005
|
iyi günler arkadaşlar, Delphi ile uğraşmaya yeni başladım. Bu yüzden bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Yapmak istediğim, oracle database'inde bulunan bir tabloya erişim sağlayıp, burdan bazı verileri çekmek. Oracle database'i ile nasıl bağlantı kurabilirim ve verileri nasıl çekebilirim? Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Not:Borland delphi 7 kullanıyorum. Şimdiden çok teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| delphi oracle ağ bağlantısı | kaya | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 8 | 06/03/2007 13:42 |
| asp oracle veri bağlantısı | kaya | ASP | 2 | 04/02/2007 21:34 |
| Delphi de Veritabanı Bağlantısı | oguzhan1876 | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 16 | 24/01/2007 19:11 |
| Oracle ve php bağlantısı... | programcimusti | PHP | 8 | 22/02/2006 14:32 |
| asp.net ile oracle bağlantısı | mtargun | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 2 | 29/03/2004 19:49 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |