![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2005 Yer: Hellforge
|
yakın bir arkadaşımın yaptığı site, görsel yönden artıları, eksileri ve yorumlarınızı bekliyorum . www.preweb.net |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
bence gri aşırı derece boğmuş siteyi... ama logoyu beğendim.
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2005
|
ortadaki büyük logo daha acık bi renk olsa daha güzel olurdu bence genel olarak güzel bi site elinize saglık
__________________ Korkma Tıkla Eğlenceye Sende Katıl |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2005
|
ya özel bişiş olacakda niye nickinin yarısı leet yarısı degil
__________________ Korkma Tıkla Eğlenceye Sende Katıl |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2004
|
Abi Ben Tasarımdan pek anlamam ama bu firmadan 2 host aldım abi gerçekten çok güzel hizmetleri var. bana dedikleri ne biliyomusunuz artık türk milletinin türk hosting firmalarını güvenini kazanmak tek hedefimiz diyorlar gerçekten çok şaşırdım. bir çok türk genelde hostlarını yabancı firmalardan alırlar daha güvenli diye haklılarda görüyoruz çok güzel tasarımı olup hatta ve hatta kredi kartı ödeme sistemiolan bir host firması bile ansızın ortadan kayboluyor. Bu firmada bu düşünceyi değiştirme yolunda bence bu gidişle başaracaklar gibi. suncuularında 75 tane bileşen de kurulu. ben memnunum sanırım biraz konuyu aştım siteleri güzel ekipleri güzel paketleri güzel hizmetleri güzel herşeyi güzel.
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Çorum
|
header resimlerinin değişmesi güzel. ama gri ton çok boğuk belki benim mahmurluğumdur ama üstteki menüyü zor buldum ![]() login kısmını felan biraz daha belirlersen daha hoş olur derim. son olarak alttaki resimler biraz büyük olmuş gibi. biraz daha minimal yapabilirsin diye düşünüyorum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |