Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Sistem > Donanım

LinkBack Seçenekler
Eski 16/07/2005, 04:10   #1 (permalink)
Üye

Kızgın cd rw /dvd buhar olusu

selam millet ya su benim sorunada bi mudahale etseniz tabi bu konuda caylak oldugum icin meseleyi anlatmasida biraz zor oluyor ama ben yinede anlatam.
su benim samsung marka pc nin bilgisayarim bolumundeki cd rw ve dvd bolumleri kazaletyn sildirilmis ben simdi ne cd ne dvd kullanamiyom cunku o bolumler silinmis yok ben simdi bunlari eski haline nasil getircem varmi parlak bi fikri olan
acilen cevabinizi bekliyom saygilarimla
duman hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 16/07/2005, 12:01   #2 (permalink)
.

BoraN Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: kayıp

Eğer işl%tim sistemin Windows 2000 veya XP ise, aşağıdaki video işini görür sanırım... Gösterilen işlemleri yaptığında sonuca ulaşılması lazım. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarını yeniden başlatman gerekebilir.

Umarım sorunun budur...
Eklenmiş Dosyalar
File Type: zip cd.zip (219.8 KB, 10 views)
Eski 18/07/2005, 23:16   #3 (permalink)
Üye

boran bey verdiginiz islemi uyguladim yine olmadi .hardware bolumune girdigimde gerekli donanimin isimleri var fakat uzerlerinde sari yuvarlak daire icinde unlem isareti veriyo.buda ne anlama geliyo onuda ben bilmiyorum.yinede ilginize tesekkur ederim.
duman hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 20/07/2005, 01:42   #4 (permalink)
.

BoraN Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: kayıp

Yanılmıyorsam sarı ünlem işaretleri, sürücü (driver) bulunamadığı zaman beliriyordu. Ancak Windows XP'de cd-rom'lar için driver istememesi gerekir.

Bu arada, hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Ben hepsini XP üzerine anlatıyorum ama...

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 13:20.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv |

Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net