![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Denizci Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: Istanbul
|
Yagmayok nick'i ile hit dagitiyoruz diyen arkadasimizin sitesinde (http://www.bedavaonline.net) , eger virüs programiniz yoksa yanilip da site eklemeye calismayin çünkü bir sürü trojan yaymaktadir. Bilgilerinize armator Enson 11/07/2005 17:10 tarihinde acemi tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: Linke tıklanmaması için düzenleme yapıldı |
| | |
| | #2 (permalink) |
| BİR DİLEĞİM VAR :) Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: ANTALYA
|
ne tur trojanlar fw fılan logunu atabılırsen sevınırım bende bısı olmadı?
__________________ http://www.sehitlerolmez.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2005
|
evet arkadaşalar armator arkadaşımız trojan olduğunu söylüyor. Ama bende birşey olmadı. Yüzlerce kez site ekleme yaptım. hatta 2 tane virus programı kullandım. (En son updateleri yapılmış) ama birşey bulamadım. İnternet ortamında kişilere inanmak zordur. Eyer varsa bilerek yaptığım birşey KESİNLİKLE DEĞİL.... Sizden ricam eyer bu konularda bilgili iseniz siteme girip (isterseniz tabiki) öylesine link ekleme yapıpda trojan olup olmadığını test edebilir ve bana bildirebilirsiniz. Bende bunu yok etme yollarına gidicem. Zaten her ihtimale karşııı araştırma yapıyorum genede.... Bana inanacağınızı düşünerek teşekkür ederim...
|
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Evet arkadaşalar armator arkadaşımızın söyledikleri yanlış çıktı. Herhalde trojan başka bir yerden bulaştı kendisine, ama farkına varamadı..! Sitemizde kesinlikle bir trojan BULUNMAMAKTADIR. Bunla ilgili olarak hem ben, hem bu konuda bilgili olan netten bir arkadaşım, en son olarak da hosting yöneticim kontrolleri yaptı ve herhangi bir trojan izine RASTLANMADI... Sitemi RAHATÇA gezebilirsiniz. Teşekkürler... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Denizci Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: Istanbul
|
Sevgili kardesim Durup dururken benim bir uyari mesaji yazmamin bir anlami var mi peki? Senin siteni ziyaret ettigimde o an baska hic bir browser acik degildi. Hatirladigim kadariyle olaylar oyle bir gelisti ki ben de sürekli silmeye calismaktan trojan'in ismini bile yazmayi unuttum. Ancak hatirladigim bir olay daha var ki senin siten acildiginda pop-up olarak baska bir site daha acildi o an. Oranin da site ekleme bölümünü ziyaret ettim , onu da bir kontrol et istersen. Benim amacim sadece yardimci olmakti , ne seni tanirim ne de senin sitene karsi bir garezim var. Eger forum ortamlarinda birbirimize yardimci olmazsak ne zaman olacagiz. Konuyu arastirdiktan sonra bana da bilgi verirsen sevinirim. Sevgilerimle armator |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
bak güzel dostum dikkat ettiysen yazdığım mesajda sana hiç birşekilde SUÇ ATMADIM her iki konu başlığında da. hep bir yanlışlıktan bahsettim. "Evet arkadaşalar armator arkadaşımızın söyledikleri yanlış çıktı." yanlış dedim.... Her ihtimalide göz önüne alaraktan. O pop-up la açılan site benim sitem değil. Demekki ordan bulaşmışşş. çünkü benim sitemden bulaşması imkansız... Bir çok defa test ettim. Ben zaten sen söyledin diye trojan kontrolleri yaptımmm heppp. Bunun sayesinde bende de bir trojan çıktııı SAYENDE. :=)))))))) ama senin ki ile aynıı değil..!!!! neyse dostum senle tanışmakta güzeldiii. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |