Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Web & Grafik > Site Yorum

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 11/07/2005, 16:45   #1 (permalink)
Denizci
 
Üyelik Tarihi: 05/2005
Yer: Istanbul
Mesaj: 122
Varsayılan Tüm Üyelerin Dikkatine

Yagmayok
nick'i
ile hit dagitiyoruz diyen arkadasimizin sitesinde (http://www.bedavaonline.net) , eger virüs programiniz yoksa yanilip da site eklemeye calismayin çünkü bir sürü trojan yaymaktadir.

Bilgilerinize
armator
__________________
Tüm Haberlerin Buluştuğu Nokta http://www.armator.info

Enson 11/07/2005 17:10 tarihinde acemi tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: Linke tıklanmaması için düzenleme yapıldı
armator hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 11/07/2005, 17:05   #2 (permalink)
xXx
BİR DİLEĞİM VAR :)
 
xXx Adlı Üyenin Profil Grafiği
 
Üyelik Tarihi: 07/2002
Yer: ANTALYA
Mesaj: 1,621
Varsayılan

ne tur trojanlar fw fılan logunu atabılırsen sevınırım bende bısı olmadı?
__________________
http://www.sehitlerolmez.com
xXx hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 11/07/2005, 17:15   #3 (permalink)
Denizci
 
Üyelik Tarihi: 05/2005
Yer: Istanbul
Mesaj: 122
Varsayılan

Virüs programinin uyarilarindan rahatsiz oldugumdan biran evvel dezenfekte etmeye calistim.
Ama loglardan görebildigim downloads_manager1.htm dosyasi olarak geliyor.

armator
__________________
Tüm Haberlerin Buluştuğu Nokta http://www.armator.info
armator hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 12/07/2005, 21:08   #4 (permalink)
İptal Durumu
 
Üyelik Tarihi: 06/2005
Mesaj: 5
Varsayılan

evet arkadaşalar armator arkadaşımız trojan olduğunu söylüyor. Ama bende birşey olmadı. Yüzlerce kez site ekleme yaptım. hatta 2 tane virus programı kullandım. (En son updateleri yapılmış) ama birşey bulamadım. İnternet ortamında kişilere inanmak zordur. Eyer varsa bilerek yaptığım birşey KESİNLİKLE DEĞİL.... Sizden ricam eyer bu konularda bilgili iseniz siteme girip (isterseniz tabiki) öylesine link ekleme yapıpda trojan olup olmadığını test edebilir ve bana bildirebilirsiniz. Bende bunu yok etme yollarına gidicem. Zaten her ihtimale karşııı araştırma yapıyorum genede.... Bana inanacağınızı düşünerek teşekkür ederim...
yagmayok hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 12/07/2005, 22:28   #5 (permalink)
İptal Durumu
 
Üyelik Tarihi: 06/2005
Mesaj: 5
Varsayılan

Evet arkadaşalar armator arkadaşımızın söyledikleri yanlış çıktı.
Herhalde trojan başka bir yerden bulaştı kendisine, ama farkına varamadı..! Sitemizde kesinlikle bir trojan BULUNMAMAKTADIR. Bunla ilgili olarak hem ben, hem bu konuda bilgili olan netten bir arkadaşım, en son olarak da hosting yöneticim kontrolleri yaptı ve herhangi bir trojan izine RASTLANMADI... Sitemi RAHATÇA gezebilirsiniz. Teşekkürler...
yagmayok hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 12/07/2005, 23:10   #6 (permalink)
Denizci
 
Üyelik Tarihi: 05/2005
Yer: Istanbul
Mesaj: 122
Varsayılan

Sevgili kardesim

Durup dururken benim bir uyari mesaji yazmamin bir anlami var mi peki?
Senin siteni ziyaret ettigimde o an baska hic bir browser acik degildi.
Hatirladigim kadariyle olaylar oyle bir gelisti ki ben de sürekli silmeye calismaktan trojan'in ismini bile yazmayi unuttum.
Ancak hatirladigim bir olay daha var ki senin siten acildiginda pop-up olarak baska bir site daha acildi o an.
Oranin da site ekleme bölümünü ziyaret ettim , onu da bir kontrol et istersen.

Benim amacim sadece yardimci olmakti , ne seni tanirim ne de senin sitene karsi bir garezim var.

Eger forum ortamlarinda birbirimize yardimci olmazsak ne zaman olacagiz.

Konuyu arastirdiktan sonra bana da bilgi verirsen sevinirim.

Sevgilerimle
armator
__________________
Tüm Haberlerin Buluştuğu Nokta http://www.armator.info
armator hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 12/07/2005, 23:29   #7 (permalink)
İptal Durumu
 
Üyelik Tarihi: 06/2005
Mesaj: 5
Varsayılan

bak güzel dostum dikkat ettiysen yazdığım mesajda sana hiç birşekilde SUÇ ATMADIM her iki konu başlığında da. hep bir yanlışlıktan bahsettim.

"Evet arkadaşalar armator arkadaşımızın söyledikleri yanlış çıktı." yanlış dedim.... Her ihtimalide göz önüne alaraktan.

O pop-up la açılan site benim sitem değil. Demekki ordan bulaşmışşş. çünkü benim sitemden bulaşması imkansız... Bir çok defa test ettim.


Ben zaten sen söyledin diye trojan kontrolleri yaptımmm heppp. Bunun sayesinde bende de bir trojan çıktııı SAYENDE. :=)))))))) ama senin ki ile aynıı değil..!!!!

neyse dostum senle tanışmakta güzeldiii.
yagmayok hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu açana göre Forum Cevap En Son Mesaj
üyelerin resimlerini upload edebilmelerini istiyorum abcd_efe ASP 1 28/02/2007 12:25
Üyelerin bazı mesajlara cevap yazamaması memila Ceviz.net Hakkında 2 19/04/2006 17:55
son üyelerin yazdırılması scikrak PHP 5 25/09/2004 17:06


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 12:16.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv |


Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net