![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2004
|
Merhaba arkadaslar , Benim 1 ricam olacak ... Laptop almada yardimci olurmusunuz ? Eski laptopumun ekrani iyi degildi .. Filim izlerken yan tarafindan bakinca renkler kirmizimtirak olarak ii gozukmuyordu .. Yagni normal Desctop Monitoru gibi olsa derim .. Tabi gorunuzu hos ve Hafif olmali ... Markada oneride bulunabilirmisiniz .. ? Asagidaki ozellikler olsa derim ... P4 2.8 ust (Centrino da olabilir), 64MB ekran ,512mb RAM,15 inch,60GB HD .. Tabi Link verebilirsiniz .. Saygilar , |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
| Alıntı:
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
evet öyle yandan bakınca hafiften bir kırmızımtıraklık oluşuyor
__________________ Erkan BALABAN www.webtasarimkilavuzu.com www.molaver.net Çözümler ihtiyaçlardan doğar. |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
p4 2.4 , 60GB hd,512 ram,32+32 ekran kart, 15 inch monitor Toshiba Satellite marka 1300$ a ikinci el olarak alacagim sizce nasil ? ii mi ? Hosuma gitma , Tabi biraz kaba ... bide AGIR geldi bana .. Bide Ekranin yandan bakinca Renkler birbirine giriyor ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
bende piv 2.6 var en buyuk problemim asiri isinma dvd seyrederken, civilization oynarken, bisi cimpiler ederken cpu%100 vurunca makinen isininca kapaniyor isinma problemine bak
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
-Intel@ Pentium@ M Processor 740 (1.73 GHz, 533MHz FSB, 2MB L2 cache) -512MB DDR 2 Ram -15.0 XGA TFT LCD 1024x768 -nVIDIA@ GeForceTM Go 6200 Graphics Processing Unit up to 128MB of Vram -60GB Ultra ATA/100 HDD -DVD-Dual double layer -6-in-1 card reader -2.84kg -56K ITU V.92 data/fax modem -Integrated 10/100 Mbps Fast Eth -Wireless LAN Integrated 802.11b/g Wi-Fi Certified TM solution -Wireless PAN:Integrated Bluethoot --------------- 1396.4 $ a satiyor .. Sizce nasil , Ben Yurt disindayim da Chin e yakin 1 memeleketteyim ... Alsammi fiyati nasil Ozelliklere gore ... Bu arada Intel@ Pentium@ M Processor P4 kaca den geliyor hiz olarak Intel@ Pentium@ M Processor nedemek , bide Centrino nasil bisey Yarimci olursaniz sevinirim .. saygilar , |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2003 Yer: .
| Alıntı:
Intel@ Pentium@ M Processor demekle centrino kasdedilmektedir. Centrino daha az enerji tüketir. Bu yüzden normal desktop işlemcilere göre daha az ısınır. Fakat önbellek miktarı fazladır. Ancak bir masaüstü işlemcisi kadar performans beklenmemelidir. Bu yüzden bir masaüstü işlemcisiyle karşılaştırmak biraz zordur. Yani tam olarak şu P4 şu centrino'ya denk gelir denemez.
__________________ I ain't goin' stop cause, There is no turning back | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |