![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Denizci Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: Istanbul
|
Arkadaslar Bildiginiz üzere her radyo windows media player9 versiyonunun altindaki versiyonlari kabul etmiyor ve bu radyolari dinleyemiyorum. Ancak benim sorunum neredeyse her 15 günde bir mp9'u tekrar yuklemek. Aksam gayet güzel calisirken sabah yine baktim calismiyor. Ogrenmek istedigim ; 1- Benim gibi herkes bu sorunu yasiyor mu? 2- Bu sorunun Paltalk ile alakasi varmi ? çünkü her aksam esim benden sonra Paltalk ile sohbet ederken bir taraftan da chat arkadaslarinin caldigi müzigi dinliyor. 3- Bugün tekrar tekrar kurmama ragmen maalesef mp9 hicbir baglanti yapamiyor ve ben de mp2 ile idare etmeye calisiyorum. 4- Bu sorunu topluca ortadan kaldirmak için önerileriniz ne olabilir. Not: Codecsleri yüklememe ragmen calismiyor. Yardim ve önerilerinize simdiden tesekkürler. armator |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Windows Media Service | Cevap | Windows | 4 | 07/06/2008 14:49 |
| windows media yardım | alikeskin | Windows | 0 | 11/03/2007 17:20 |
| Windows XP Media Center Açılma ve Yeniden Başlat Sorunu | Milletperver | Windows | 4 | 02/05/2006 13:53 |
| Windows Media Player sorunu | ibrahimsalih | Windows | 5 | 20/05/2004 00:24 |
| Windows Media Player 10 Beta! | nforce | Windows | 0 | 30/04/2004 14:24 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |