![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 03/2004
|
arkadaşlar ben sql içinde sql çalıştırmak istiyorum mysql için SELECT ile db den bilgileri alırken bu sırada aynı sorgu içinde üyenin yeni girdiği IP adresi ve saatini db ye ekleyip öyle listelemesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim ??* union ile yapmayı denedim ama başaramadım. yani select * from uyeler UNION (Update songiris='14:03' , ip='127.0.0.1' ) order by songiris DESC limit böyle bişiy denedim olmadı sizce ne yapılabilir. önemli olan konu bunların ikisini bi arada yapmak ayrı ayrı yap demeyin lütfen saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| html içinde exe çalıştırmak | yelegin | Web Tasarım | 15 | 20/02/2007 01:16 |
| Birden çok sql çalıştırmak. | Anticapital | ASP | 4 | 27/07/2006 13:11 |
| cd içinde veritabanı çalıştırmak hakkında | kersinem | Genel Programlama | 3 | 12/11/2005 20:03 |
| Php içinde select ile seçilen verinin başka select içinde gelmesi | yumert | PHP | 6 | 12/11/2003 14:05 |
| Php Ve SSL Çalıştırmak Kurmak | Black_Boyss | PHP | 2 | 25/10/2003 16:48 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |