![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2003
|
selam herkese kolay gelsin. Ben foruma yani üye oldum. Daha once bu konu gecti mi bilmiyorum. Benim sorum Linuxteki log dosyalariyla ilgili. Simdi, linux yaptigimiz herseyin kaydini ilgili log dosyasina isliyor. Boylece bir müddet sonra bu dosyalarin boyutlari büyüyor. Bu log dosyalarini nasil temizleyacegiz? Benim merak ettigim konu bu. Simdiden herkese tesekkurler. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| uykusuz Üyelik Tarihi: 01/2003
|
logrotate diye bi sii var, o zaten hallediyo, en kolayi onu kurmak, ki zaten rh ile kurulu geliyo, ama elle yapayim diyosan, raps in dediini pratikte # echo ' ' > /var/log/messages diyip dosyanin icini bosaltabilirsin...
__________________ astronot olsam fezaya çıksam delikanlı gibi söylerim ne gördüysem hiç atmam. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| X-Files Existence | Sahin | Kültür ve Sanat | 1 | 10/04/2008 22:12 |
| linux/mozilla 1.7.3/cache files location(?) | virU | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 11/01/2005 23:00 |
| Temporary Internet Files | acelya | Windows | 8 | 25/11/2004 20:13 |
| Temprorary Internet Files sorunu | Prometheus | Windows | 3 | 28/09/2004 10:31 |
| X-Files | Sahin | Kültür ve Sanat | 8 | 08/01/2003 15:17 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |