![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Bursa Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: Bursa
|
Benim merak ettiğim winamp gibi bir program(görsel olarak) nasıl yapılıyor. Skinleri hep ".png" uzantılı grafikleri kullanıyor. Yani grafik form nasıl yapılır. Birkaç kez denedim. Orpheus ta "Orpheus General" tabında imageform gibi birşey vardı onu kullandım. ".bmp" uzantılı grafik dosyalarını kullanıyor. Fakat kenarlarında hep grafiği bozan çizgiler oluyor. Ama winampta böyle bir sorun yok. Bu nasıl yapılabilir sizce. Tşkr şimdiden!!!
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| ...Sanat insan içindir... Üyelik Tarihi: 10/2004
| Dediğiniz tür özellikleri bazı birleşenlerle çok rahat yapabilirsiniz. İnternette ufak bir araştırma yapın. Mesela Jedi birleşenlerini bulun ve yükleyin. Orada dediklerinizi yapacak componentler mevcut. Adres olarak www.delphiturkiye.com bağlantısını kullanabilirsin. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Görsel anlatım programı | pirilti | Flash / Director / Swift 3D ... | 7 | 13/04/2006 14:01 |
| görsel programlama ve nesnel programlama | SZY | Genel Programlama | 4 | 31/10/2005 15:53 |
| Görsel Programlama | nilsonmandela | C / C++ | 4 | 30/09/2005 23:04 |
| Görsel JAVA | LEthaL | Java / JSP | 2 | 25/07/2003 13:12 |
| Web sitelerinin görsel tasarımı | malina | Web Tasarım | 24 | 08/03/2003 17:16 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |