![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2004
|
beyler selam, ms sql server'da bir databaseimde text alanı olarak tanımlanmış bir kolonum var ve bu alanda ortalama 400-600 kb aralığında datalar var. bu dataların hepsinde geçen bir harf grubunu değiştirmem lazım. asp ile yapmaya çalıştım, replacei çok güzel yapıyor fakat replace edilmiş data'yı yazıp'ta rs.update dediğim zaman öylece donup kalıyor. query analyzer'da yapmaya çalıştım bir kaç tane hazır prosedür buldum. fakat onlarla da başarılı olamadım. böyle büyük verilerle çalışmanın yolu nedir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
query analyzer'ı tavsiye ederim. bu iş için asp yi tercih etmeyin
__________________ Erkan BALABAN www.webtasarimkilavuzu.com www.molaver.net Çözümler ihtiyaçlardan doğar. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| SQL'de degisiklikleri yakalamak | salihicil | Veritabanları & SQL | 4 | 13/03/2007 21:16 |
| MS-SQL'de Login Fails Problemi | ReiS_ | Veritabanları & SQL | 5 | 27/07/2005 09:10 |
| sql'de toplu kayıt düzeltme.. | Grafik | PHP | 2 | 04/12/2004 20:31 |
| SQL'de Formatlanmis tarih alanina gore TOP kullanimi (ilk N kayit) | hasansemre | Veritabanları & SQL | 5 | 14/05/2004 16:55 |
| sql'de veri güncellemesi | Endless Scream | PHP | 17 | 04/04/2003 14:03 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |