![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
Ya Win98 'e Mysql kurulumu yapamıyor muyuz? Ben 4.1.12a versiyonunu indirdim ve çalışmıyor. Cevizdeki dökümanlara baktım alakası yok. Klasörde winmysqladmin.exe gibi bir dosya da yok. Acaba ben yanlış şeyi mi indiriyorum? Yardım yardım...
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
son olarak başardım kurmayı ama son sürümde winmysqladmin diye bir şey yok herşeyi elle yapıyorsun. php 'de de dll ayarı falan yapmama gerek kalmadı. peki bu mysql 'e myadmin 'den başka bir şey kurmama da gerek yok herhalde hayırlısı oldu benim için. yardımlar için teşekkür
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Mysql Kurulumu | Vikont | Veritabanları & SQL | 2 | 12/12/2006 14:46 |
| fc3 mysql kurulumu | mekya | Veritabanları & SQL | 4 | 21/07/2005 15:07 |
| MySql 5.0 kurulumu | selected | Veritabanları & SQL | 8 | 18/05/2005 20:06 |
| Localhostta Mysql kurulumu | SHeeBeK | Veritabanları & SQL | 2 | 27/12/2004 00:46 |
| sıfırdan MYSQL kurulumu ? | realperest | Veritabanları & SQL | 18 | 14/12/2004 16:01 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |