![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2005
|
Merhaba arkadaşlar http://www.xgamers.com.tr.tc adresimizi açtık.sitemizde sizlere oyun incelemeleri , tam çözümler ,anketler ,forum ,donanım incelemeleri ve oyunlara dair herşeyi sunuyoruz.. Hemen sitemizden foruma girip üye olarak sorular sorabilir,çeşitli bilgiler paylaşabilirsiniz.. Bu işte kendimizi ciddi anlamda geliştirmek istiyoruz.Bunun için bana oyun incelemeleri,donanım incelemeleri vb.. gibi şeylerde yardım etmek isteyenler lütfen ama lütfen metecanbak@mynet.com a mail atsın veya buraya cevap yazsın unutmayın ki işimiz ciddi.Sizin de yardımınızla çok büyük işler çıkartabiliriz arkadaşlar. Saygılar..
|
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
bana eğer bikaç kişi yardım etse siteyi hergün güncelleriz.Bu arada yaptığın iyilik için çok teşekkür ederim.. Çok iyi moral oldu bana | |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Evet bende paralı hostinge geçmek istiyorum ama destek gerek herzaman dediğim gibi birlikten kuvvet doğar bikaç kişi bi araya gelirsek neden olmasınki tabi ki paralı alırız ... Bu arada site herhangi bi açılmamazlık yapmıyo senin explorerın açmadı heralde...
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Hellguardian Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: Hell
|
domain den kaybediorsun arkadas .com.tr.tc tasarımda oyle .))
__________________ WORKSTATION: pIII 733 | 256 MB SDRAM | QDI Advance 9 Mainboard | Winfast Geforce FX5200 | OS: MS Windows XP | Seagate 20 GB 5400 RPM HDD | 17" Vestel Monitor |
| | |
| | #10 (permalink) |
| READ ONLY Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: MERSİN
|
evet şuan site açılıyor. tasarım ve konusunda çok yol katetmeniz lazım. Oyun analizleri ve haberlerini yapan siteler her gecen gun dunyada artarken Turkiye de bir turlu artış olmadı. yani Turkiyede oyun sitesi açığı olduğu bence iyi bir hite ulaşırsınız. tabi once işe guzel bir domain ve bir sağlam hostla başlamalısın. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |