![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
fileserver benim bildigim yüksel hesaplama kapasitesi istemeyen hizli bordu iyi bir net baglantisi ve iyi derecedeki olani 5 scasi sabit diske ihtiyac duyar.madem öyle o kadar para verip dell den ibmin pahali ürünlerini satin alacagimiza. bu parcalari satin alip kendimiz fileserver kursak nerde yanlis yapmis oluruz gerekli olanlar: 2 tane 1GBlik ag karti iyi bir bord optimal bir CPU 5 scasi sabit disk ve tornavida eksik bisey saydim mi?
__________________ ispartakule toki |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Alıntı:
2. hangi hallerde sorun olabilir server olarak üretilen bir pcden farki neki bisey daha onun adida 3 olsun böyle bir deneme bize ne kadar maddi tasaruf getiri görürüsü varmidir. bitti
__________________ ispartakule toki | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
incik mincik zamkida unutmamaklazim netekim
__________________ ispartakule toki | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
1) 3000 tane 2) Her sunucu kasası öylemi bilmem ama benim gördüklerim (markasına merak edip bakmadım açıkçası) çift PSU kullanıyordu. Bunlar gücü eşit olarak paylaşıyorlardı ve birisi bozulduğunda diğeri tüm yükü üstüne alıyordu. Sen bozulan PSU'yu bilgisayarı kapatmadan değiştirebilyordun. 3) işine yarayacak hazır sunucu ile topladığın sunucudaki fiyat farkına bakmak lazım. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |