![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
Microsoft Türkiye Sponsorluğunda düzenlediğimiz ödüllü yarışma başladı.. İşte ödüllerimiz: 1. ye, Microsoft Windows XP işletim sistemi 2. ye, Microsoft Klavye & Mouse seti 3. ye, Microsoft Mouse Katılmak için tiklayin.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| READ ONLY Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: MERSİN
|
hediyeleri gorunce sabırsızlandım(!). nerede adres. ![]() + Şaka bir yana site adresini goremeiyorum. boyle bir odul gorunce aklıma bir fikir geldi. Şuan kurulum aşamasında olduğum bir dernek için logo yaptırmayı düşünüyorum. acaba site uzerinde sadece 1 kişiye olmak üzere bir ödüllü yarışma yaparsam ne kadar ahlaki olur.( bu arada odul mouse kadar buyuk olamaz(!)) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Eller Günahkâr Üyelik Tarihi: 01/2005
|
XP bir b.k a yaramaz Klavye + fareye talibim. ![]() PHPNUKE paranoyası siyorum ben bu olaya. Her girişte Güv. Kodu, fare oynatmak için bile üyelik zorunluluğu vs. Kafayı yiycek gibi oluyorum ya...
__________________ Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| NetKabus Üyelik Tarihi: 06/2005 Yer: Black PixeL
| Alıntı:
__________________ iNFeRNuS | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
Site de üye olmadan yapabilecekleriniz.. Download bölümünü kullanabilirsiniz Günlük haberleri okuyabilirsiniz Ansiklopedi bölümünü kullanabilirsiniz Online I.T.R. sayfasına bakabilirsiniz Site istatistiklerine bakabilirsiniz Anketlere katılabilirsiniz Forumları gezebilirsiniz ( ki ceviz forumda da böyle..) Üyelerin yapabilecekleri, Forumlara katılma Anketlere ve haberlere yorum ekleme Ödüllü yarışmaya katılabilme Üye listesini görüntüleme Not: Sitenin hiçbir yerinde güvenlik kodu yoktur. Yarışma ve kuralları ile ilgili bilgi, ana sayfada ve forumlarda mevcuttur, ÜYE OLMAYANLARDA BAKABİLİR... Arkadaşlar, bu siteyi diğer sitelerle karıştırmayın. Bi bakın sonra yorum yapın.. Saygılar RASMUS. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |