![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2003
|
Hendek Belediyesi web sitesi tasarımı , programlama da "WEB7K Belediye Otomosyon V.2.5" alt yapısı bulunmaktadır. Çok yakında bu projemizi tamamlayacağız inşallah. Sitede tamamlanmayan bölümler de mecvuttur. Site Yapısı Hakkında Tüm Yapılarda Sınırsız kategori ve Sınırsız Alt Kategori sistemi mevcuttur ( Sınırsız Album,Hizmet Faaliyet E-Rehber, Link Rehberi, Kurumsal Yapı, Haber Portalı baner yönetimleri vs..). Haber Portalı Blok mevcut aktif değil Haber Arşivi Sayfası ( Bu sayfa hakkında eksik yanlış yada ek tavsiyeleriniz varsa beklerim) Basın Haberleri Site Template aktif kontrol edilblelir Geniş krumsal Yapı Tanıtımı Her kategorilerin çoklu Yetkili Sistemleri ve düzeyleri vs.. Onlie Menü sistem Canlı Kamere bağlantıları ( Aktif Değiler ) Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde örnek var.... gibi bazı özellikler. Not: Tepe Menüdeki İletişim Menüleri Temp havasına benzediğini biilyorum ancak sadece bir esinlenmedir site şablonuyla orjinal olarak çizildiler. www.hendek.bel.tr Enson 02/06/2005 17:59 tarihinde alico tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2003
|
Üzerinde konuşulmayacak kadar iyimi yada aksine konuşulmayacak kadar kötü olduğundan mı söz ses seda yok ? Yoksa Site Analizleri bölümünde Hazır Form ile site yaptığını düşünenlerin Siteme bakın demelerinden , Hostin reklamlarından ve duyuru panosu niyetine kullananlardan ötürü mü gözükmüyoruz ? Kolay Gelsin |
| | |
| | #6 (permalink) |
| It's Time To Rock!! Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Aachen, Almanya
|
genel olarak oldukça iyi, kompozisyonu güzel yapılmış... tebrik ederim. yalnız gözüme takılan üstteki logo. "her şey" ayrı yazılır bir de Ş harfi niye yok? (muhtemelen font desteklemiyordur, ama bir çare bulunmalı ya. mesela Ç'nin noktasını kopyalayın). bir de "her şey daha iyi bir hendek için" derken H ve D niye büyük de diğer ilk harler küçük?
__________________ You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Ceviz' in BeZgiN kEdisi Üyelik Tarihi: 02/2004 Yer: istanbul
|
+Güncel haberler linklerinde gezinirken üstte haberlerde otomatik değişiyor çok hoş ama hendekte festival rüzgarı linkine gelince size'da oynama oluyor... +hendek spor linkine girdiğimde resimlerin açılmadığını gördüm resimlerin kaynağını görüntüledim aşağıdaki link çıktı "http://localhost/hendek/www/upload/documents/hendek/picture/03.jpg" +arama kısmında "spor" yazdım birçok sonuç çıkardı ama onlardan önce şunu gördüm Microsoft VBScript çalýþma hatasý hata '800a0009' Alt simge aralýk dýþý: 'i' /tr/arama.asp, satır 426 bunlar ufak şeyler ama bilmekte fayda var diye düşünüyorum ayrıca site müthiş olmuş şahsen çok hoşuma gitti. büyük bir emek sonucu olduğu belli ama sonucunuda almışsınız gurur duyulacak bir çalışma. başarılarınızın devamını diliyorum saygı ve sevgilerimle |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |