![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Ryu Üyelik Tarihi: 02/2003
|
Merhaba. Taşınabilir bir kart okuyucu alıp, buna sd veya mmc bellek takarak bir nevi usb bellek gibi kullanmak istiyorum. Malum sd veya mmc bellek destekleyen cihazlar(dijital fotoğraf makinesi, cep telefonu vs.) giderek artıyor. Kart okuyucuyu bu şekilde kullanan var mı? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
arkadaşım bir ara dijital fotoğraf makinesinde mp3 taşımıştı bir sorun çıkacağını sanmıyorum
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| jar içinde jar olarak lib kullanmak | sadist_sniper | Java / JSP | 2 | 02/04/2007 23:32 |
| swf yi link olarak kullanmak | ccct | Flash / Director / Swift 3D ... | 2 | 21/02/2007 09:15 |
| Joystick'i mouse olarak kullanmak | yeni | Donanım | 1 | 05/12/2005 16:40 |
| sendmaili relay olarak kullanmak | pìsmíkrøp | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 10/11/2004 11:46 |
| iki çevirmeli bağlantıyı tek olarak kullanmak... | terstokat | Windows | 0 | 21/03/2003 23:13 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |