![]() | |
| | #2 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
isletim sistemi ?
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: M86
| Alıntı:
fonskiyonunu kullanabilirsin. MSDN->DDK da aratırsan hemen çıkar... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2004
|
cevaplar için teşekkürler ben yapmak istediğim şeyi direk açıklasam daha iyi olucak bir oyunun içindeki bazı istatistikleri (w32) background bir programla alıp database e gondericem. Bunun içinde ramde nereye kaydolduklarını tam olarak bilmem gerekiyor. Dediklerinizi denerim. Bu yaptığım şey hook mu oluyor=? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ...Sanat insan içindir... Üyelik Tarihi: 10/2004
|
Evet "Hook" olayı ile yapabilirsin. Hook ile windows'un arka planda yaptığı diğer sistem işlerine bilgi gönderebilir veya bilgi alabilirsin. Meselâ keylogger'i ele alalım. Klavyeden nerede olursa olsun hangi tuşa basarsan bas, tuş durumunu hook ile alabilir ve bir dosyaya kaydedebilirsin.
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
createremote thread ile dllini karsi process in hafiza adresinde yaratip bisiler yapabilirsin http://www.codeproject.com/threads/winspy.asp
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2004
|
Sanırım Yanlış Hatırlamıyorsan Windows Handle leriyle istediğiniz Şey Yapılabiliyordu.. Örneğin handle si $200 olan Bi Pencereyi Kendi Programınızın içine alabiliyordunuz.. (Hatta Başlat Düğmesini Kendi Programıma Alarak Bir Deneme Yapmıştım ilk Olarak )
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2004
|
Evet biraz zaman geçti aradan ve ben araştırmama devam ediorum Şimdi benim bazı memory address leri bulmam lazım ve bunların icindeki verileri okumam lazım. MmPhysicalToVirtual adlı programı bulamadım fakat bir iki program buldum ama cok da fazla yardımcı olmadı. Bildiginiz win32 hook ile ilgili iyi bir dokuman ve-veya program varsa yazabilirseniz cok sevinirim |
| | |
| | #10 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: M86
|
Tabii ki öyle bir program bulamazsın.... o bir fonksiyon eklerde bir örnek koydum Derlemek için Visual C++ Toolkit +MS PlaformSDK veya VisualStudio kullanabilirsin. Kodu bir şablon olarak kullan "knock.sys"'ye bulaşma... Not: *DevC++ ile derleyemezsin *2 ve daha fazla CPU'e sahip makinalarda çalışmaz... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |