![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: ankara
|
Benim 3 yıldır falar planladığım bir proje var. Buraya da yazmamın amacı projeye ek olarak yeni fikirler aramamdır. Ben Ankara'da Bir bilgisayar firmasının internet hizmetleri kısmına bakıyorum. (öğrenci olduğum için çok zor oluyor ama ne yapalım.) Şu anda Free BSD bir makina kurup webserver yapıyorum. Çok webtasarım işi geliyor ama bu işler özelime değil şirkete geliyor. Haliyle benim yetiştiremediklerimi şirket adına başka birine yaptırıyorum. Amacım Türkiye'nin dört bir yanındaki webtasarım ile uğraşan profesyonel ve istekli arkadaşları bir araya toplayarak iş dağılımı yapmaktır. İnşallah 1-2 içinde gerçekleştireceğim. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Allah'ıma şükürler olsun.Ne mutlu bana ki hem BT'cilikten hem de Emniyet'ten meslektaşlarım www.ceviz.net 'imize gelmişler. Hoş geldiniz,sefa getirdiniz.Bizim www.ceviz.net olarak da böyle projelerimiz var.İyi niyetli olan tüm fikirleri değerlendirmeye alan bir ceviz.net yönetimi de mevcut.İsterseniz bu konuyu ceviz.net içinde de düşünebiliriz. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
evet ben tüm işlerinize razıyım ama aylık 7/24 hizmet ücretim 3 milyar artı yol artı yemek artı ssk
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ![]() saolun arkadaslar Arkadaslara derim burayı delphi ciler php ciler sistemci ler photoshop cular doldurur. Hem de Emniyetten! ![]() Su anda bilisim.pa.edu.tr diye bir site hazırlıyorum. Forumu da çok beğendim. Beni işlerimi yapmam konusunda engelliyor bu forum. çok güzel şeyler. Tek tek okuyorum. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Buyursunlar kardes herkese kapimiz acik ve ihtiyacimiz var, burasi Turkiye'nin en özerk sitelerinden biri, arkasinda uyeleri disinda hic bir kuvvet ve destek yok bu yuzden daha fazla uyeye ve birebir tanitilmasina ihtiyac var.
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
sahin usta sana bir sorum var. ben bilisim.pa.edu.tr diye bir site hazırlıyorum. bu site bilişim topluluğunun web sitesi olacak. web serverlarımız hemen yanı başımızda. saadete geleyim. bo forumun mysql kayıtlarını bizim web server da tutalım. böylelikle benim sitedeki forumdan yazılanlar. bu forumda. burdan yazılanlar da bizim forumda yer alacak. Ne dersin? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
haddim olmayarak ben böyle bir uygulamaya direk karşıyım hadi sen şimdi okuyorsun bi şekilde anlaştık yarın sen mezun olunca bizim durumumuz ne olucak... bence çok fazla saçma bir fikir... hemde devlet kontrolünde olan bir site...
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |