![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
arkadaşlar ilk olarak bir web sitesi yaptım amatör balıkçılık üzerine eksiklerle görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim www.balikta.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
amatör balıkçılık == amatör tasarım bir kere menü için applet kullanma hatta hiç bir zaman java applet kullanma. sayacın reklamlı sana reklamsız sayaç verelim hatta ben vereyim: http://www.im.gen.tr/webmaster/counter/ sol taraftaki yağış grafiklerini meteor.gov.tr adresinden reklamsız yürütebilirsin... renkler uyumlu olmalı daha düzgün grafikler kullanılmalı, kısacası gidilecek daha çoook yolunuz var diyebilirim ama spesifik bir konu hakkında site yaptığınız içinde kutluyorum sizi, amatör balıkçılık ile ilgilenen arkadaşlar sevinecektir.
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
ne demek, önemli değil; boşuna servis yapmıyorum, herkes yararlansın rahat rahat
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ¿ Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: BURSA
|
Konu güzel ama site vasat düzenli olarak bu siteyi ziyaret eden kişiler olacağını zannetmiyorum.
__________________ Hiçbir değer tanımayan , kendi içindeki yetenekleri geliştiremez. nod32 antivirus system Kendi sitem değil :yalantarih |
| | |
| | #7 (permalink) |
| misafir
|
Sanırım biraz daha pratik yapmalısın web siteleri hakında arkadaşım bu senin tasarımın 10 yıl önce piyasada olsaydı yılın web sayfası bile seçilebilirdin sayfanı daha az göze batan bir renk tonu ve sadelik ve kullanıcıların senin sitende rahat sörf yapabilecekleri şekilde tasarlamanı öneririm örnek microsoft un sitesi hiç bilmiyosan bi kitap al
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |