![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2005
|
Bu Foruma Geldim Birşeyler Öğrenmeye. Allah Razı Olsun Yardımcı Olan Arkadaşlar Var. Ama Baktım Ki Artist Çok Arkadaş Var. Bir Halttan Anlamayan Çıkarcı Kişiler-Yalakalık Yapanlar-Kod Çalanlar Daha Ne isterseniz Var Forumda.. Bu Benim İkinci Kullanıdı Adım. ilk Banlanan Nickimde Sebep Bile Gösteremediler. Ama Konuşmalara Bakıyorum Yönetim Kurulu Bir Konuda Suny Ve Ömerbalyali yi Öyle Bir Eleştirdiler Ki Konuda Silindi Ama Şahıslar Hala Forumda Sallana Sallana Dolaşıyorlar.Ve Uyarı Almalarına Rağmen Hala Devam Etmekteler. Suny Denen Kişi Ki @PhpX ve @Wly Uzak Dursun Demiş Sen Neye Güvenerek Bu Kelimeyi Söylüyorsun Ki ? İlk Önce A Ol Sonra Başkalarına A Değilsin Muamelesi Yap. Benim Wly İle Hiçbiryerden Alakam Yokken Ve Çalıntı Kod Kullanmadığım Halde Bana Yakıştırma Yapılıyor. Bu Neden ? Mesajlarım Forumda Düzeltme Yapmadım. Varsa Sende Sorun Var Diyen Açar Yazdığım Mesajları Okur. Görünen Köy Klavuz İstemez Bu Forumda Görünen Köy Misali. Yönetim Kurulundan Olayı Netleştirmelerini Rica Ediyorum..
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Konuyu tam olarak kavrayamadım ama burası sanal bir ortam phpx, herşeyi ve herkesi kafana takma ... Söylediklerim sadece senin için değil herkes için geçerli alabileceğin yardım varsa al, yapabileceğin yardım varsa yap ama diğer konularda söylenenleri gerçek hayattaymış gibi kafaya takma.
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| mingitaw Üyelik Tarihi: 06/2002
|
Bazı şeyleri anlamak için ilim bilmek gerekmez. İnsanoğlunun dediklerine bakılır bu wly dir bu ceLL dir bu Master dır denir. Ha fiziksel olarak farklı olmuşsun ha olmamışsın. Biz burda yargılama kurumu değiliz ki, bi suç kanıtlanana kadar isnad edilen suçsuzdur diyelim. Güvenlik sistemlerinde aksine bir eylem tarzı vardır. Bir şeyin doğru olduğu kanıtlanana kadar yanlıştır gözüyle bakılır.(Whitelist validating)
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |