![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
| Başka bir bilgisayarda oluşturulmuş veri tabanları ve tabloları kendi bilgisayarımda nasıl açabilirim ve kullanabilirim?O veri tabanlarını phpmyadmine nasıl yüklerim?Wamp kullanıyorum cevaplarsanız tesekür ederim?Arattırma yaptım bulamadım eğer bununla ilgili bilgi varsa beni oraya yönlendirirseniz sevinirim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| mysql deki veritabanlarını radiobuttonlara aktarma | xogego | PHP | 8 | 19/02/2007 20:11 |
| Combobox'ta önceden seçilen deger de silinse keske.. | macre | C# | 2 | 12/04/2006 21:31 |
| Access nasıldır? | r3dsharktr | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 21 | 13/01/2005 09:36 |
| MS SQL Server ile oluşturulmuş veritabanını, başka bir bilgisayara taşımak | fatihhayri | Veritabanları & SQL | 3 | 27/02/2004 16:59 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |