![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
| www.mizahkolik.3d.net gir bak......mizah sitesi
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| misafir
|
renkler uygunsuz, dizayn uygunsuz, tatlı ile tuzluyu karıştırıp bi yemek yapmış gibisin ama, güzel bi grafik esaslı bi çalışma ve dizayn tasarımı ile benzerlerinden daha iyi sonuç elde edebilirsin... .çok gereksiz animasyon var.. . ikonlar anlamsız.. . metinler yerli yersiz çok karışık.. . sırf sayfa doldurmak için çok gereksiz işlemler ve linkler mevcut... bence site yapmadan önce bi kaç tasarım ve reklamcılık kitabı okumanı tavsiye ederim.. ve bi kaç farklı teknik ve program öğrenmeni... "MİZAHKOLİK" WEB sitesinin yapımında bana yardımcı olan sevgili babama buradan çok teşekkür ediyor,ellerinden öpüyorum.Ayrıca,WEB adreslerini yazmış olduğum bu WEB sitelerini eğer ziyaret ederseniz burada bulduklarınızdan daha fazlasını bulacağınıza emin olabilirsiniz.Ben amatör olarak bir şeyler yaptım.Fakat bu siteler profesyonel olarak MİZAH dalında her biri bir numara.Onun için hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum.Kıymetli büyüklerimin önünde saygıyla eğiliyorum. ÇOK TEŞEKKÜRLER...SAĞOLUN..... mesleğe ve meslektaşa olan saygından dolayı tebrik ederim...bana kalırsa ilk deneyim için gayet iyi sayılır derim.. . daha profosyonel çalışmalarını görmek dileği ile başarılarının devamını dilerim ve görmek isteriz... . |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |